Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Måbärsstigen 29C, Hässelby Södra Villastad, Hässelby
Typ
Radhus
KVM
85.0 kvm
Avgift
2 544 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hjärtligt välkomna till Måbärsstigen 29C!

Med ett oslagbart läge presenterar jag nu stolt detta ytterst välplanerade bostadsrättsradhus om 85 kvm fördelat på 4 rum o kök i toppskick i populära Hässelby Södra Villastad! Välkommen att uppleva en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - här finns tillfälle att förvärva er familjs nästa drömboende. Stilsäkra och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt stora sociala ytor för familj och vänner. Genomgående ljus bostad med stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt. Lägg dessutom till terasser om 20 kvm på både fram- och baksidan där ni kan utnyttja solens strålar under alla dygnets timmar! Välkommen hem!

Ljuset möter oss direkt när vi kliver in i bostaden som skapar en härlig hemmakänsla som genomsyrar hela bostaden. Entréhallen erbjuder plats för ytterkläder och skor och strategiskt placerad här hittar vi en mindre gäst-wc. På varsin sida om entréhallen hittar vi två mindre sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor? Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Här finns verkligen utrymme att låta fantasin flöda och skapa ert drömhem!

Vi fortsätter in i bostaden och möts av navet - köket och vardagsrummet som är fint sammansvetsat med varandra och som bjuder in till härligt umgänge med familj och vänner. Det exklusiva köket har allt som efterfrågas med vita stilrena skåpluckor och lådfronter. Här erbjuds spishäll, ung, mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. I det här köket får hela familjen plats att hjälpas åt med middagens förberedelser. Duka upp matbordet för 4-6 personer och njut av härligt umgänge och god mat.

Vardagsrummet badar i härligt ljusinflöde från stora panoramafönster och erbjuder gott om plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Ett par steg ut och vi hamnar på den magiska uteplatsen som sluttar ner mot trädgården och grönskan på sommaren. Intill vardagsrummet hittar vi master bedroom som är harmoniskt med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Här finns även platsbyggda garderober för bra förvaringsmöjligheter. Även här är det panoramafönster som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt.

Brf Designstaden är en bra förening med god ekonomi som bidrar till låg månadsavgift och väldigt låga driftkostnader. Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad ner till Allmänna badet för ett morgondopp. Det är badrocksavstånd/ett par minuters väg till fin sandstrand med bryggor i Mälaren. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer. Här finns många aktiva idrottsföreningar som Hässelby SK med friidrott, fotboll, innebandy m.m. Fina grön och strövområden finns vid Riddersvik, Tempeludden samt vid naturreservaten Lövsta-Kyrkhamn och Grimsta.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med ljusgrå klinkers och ljusa väggar. Plats för både hatt- och skohylla. Platsbyggda garderober med skjutdörrar för förvaring.

Gäst-wc

Perfekt placerad intill entréhallen med ljust kakel på väggarna och ljust klinkers på golvet. Wc, tvättställ med kommod samt spegelskåp med inbyggd belysning.

Kök

Ljust och härligt kök som är i en öppen planlösning med vardagsrummet. Köket består av vita släta skåpluckor och lådfronter med marmorerad arbetsbänk. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt utförande. Möblera med matbord för 4-6 personer. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Panoramafönster som släpper in fantastiskt ljus. Utgång till trädgård och uteplats. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Master bedroom

Ljust och harmoniskt master bedroom med härliga panoramafönster. Möblera med dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Platsbyggda garderober för förvaring. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Sovrum 2-3

Rymliga och härliga sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Badrum

Exklusivt och rymligt badrum med vita kakelplattor på väggarna och ljust klinkers på golvet. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork, duschhörna med duschväggar i glas, flera skåp förvaring samt tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Brf Designstaden A?rsredovisning 2021 Ekonomisk Plan

Allmän information

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

85 kvm

Areauppgift enligt

Mäklarbild

Gatuadress

Måbärsstigen 29C

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

3/29 C

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Designstaden

Organisationsnummer

769636-0887

Allmän information

OM FÖRENINGEN
Brf Designstaden är en äkta bostadsrättsföreningen belägen i Hässelby Södra Villastad. Föreningen har totalt 22 bostadsrätter som byggdes 2019. Samtliga bostäder har tre glasfönster.

PARKERING
Till varje bostad finns parkeringsplats.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Till varje bostad kommer det byggas ett förråd om ca 4 kvm.

Brf bildades

2018

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2019

Ekonomi

Månadsavgift

2 544 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten

Avgiftsförändringar

Från den 1 januari 2023 kommer månadsavgiften att höjas med 15 %.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

600 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

850 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy