Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 975 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Femöresundsvägen 13B, Oxelösund, Oxelösund
Typ
Villa
KVM
144.0 kvm
Tomt
1 691 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Villa på Femöresundsvägen 13B

En villa på Femöresundsvägen 13B som erbjuder ett hemtrevligt och rymligt boende där det mesta är i gott skick. Här erbjuds bra planlösning och härlig atmosfär.

Den stora hallen som välkomnar dig in i detta hus bjuder på gott om plats för jackor och skor. Här finns ett härligt kök, tre sovrum och ett mysigt vardagsrum med härliga umgängesytor. Det ena av de två badrummen är trevligt med toalett, badkar, handfat, förvaringsskåp, tvättmaskin och torkskåp. Det andra badrummet är med toalett, dusch och golvvärme.

Huset står på en stor, lättskött och fin hörntomt med många soltimmar och stora gräsytor. Dessutom har huset ett stort härligt uterum med fin utsikt och balkong med trätrall, morgonsol och utsikt över vattnet. En härlig plats att avnjuta morgonkaffet!

Under sommaren kommer solceller att monteras på huset!

Rumsbeskrivning

Hall

Den stora hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom gott om plats för jackor och skor.

Kök

Det härliga köket har tapetserade väggar och laminatgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt, ett mysigt rum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här erbjuds härliga umgängesytor.

Sovrum 1

Fint sovrum med rymliga garderober, klädkammare och gott om förvaring. Rummet nås från övervåningen och har heltäckningsmatta och tapetserade väggar. Härifrån når du den härliga balkongen.

Sovrum 2

Ett lite mindre sovrum med rymliga garderober. Tapetserade väggar och har plastmatta.

Sovrum 3

Ett litet sovrum med plats för säng. Detta rum med tapetserade väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller kontor.

Badrum 1

Trevligt badrum med toalett, badkar, handfat, förvaringsskåp, tvättmaskin och torkskåp.

Badrum 2

Ett trevligt delvis kaklat badrum med klinkergolv, golvvärme toalett och dusch

Uteplats 1

En mysig och takbeklädd balkong med trätrall, morgonsol och plats för ett mindre bord. Härifrån har du utsikt mot vattnet. Nås via ett av sovrummen.

Matrum

I anslutning till vardagsrummet hittar du ett stort och inbjudande matrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Rummet har också sociala ytor och gott om plats för matbord och stolar.

Uterum

Här finns dessutom ett stort och inglasat uterum med fin utsikt, trätrall och plats för matbord. Härifrån når du ut till altan som har ett härligt spabad.

Dokument (pdf)

Planlösningar Frågelista Fastighetskarta-2023-01-10 Radonindikering Energideklaration Överlåtelsebesiktning

Länkar

Film Prospekt

Allmän information

Pris

3 975 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

1 691 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

144 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Femöresundsvägen 13B

Ort

Oxelösund

Kommun

Oxelösund

Taxeringsår

2021

Värdeår

1974

Taxeringsvärde byggnad

1 498 000 SEK

Taxeringsvärde mark

908 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 406 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

OXELÖSUND ANKARET 18

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1974

Om-/tillbyggnadsår

2000

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Galvaniserad målad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Torpargrund

Typ av uppvärmning

Luftvärmepump plus el

Stomme

Trä

Fasadtyp

Tegel/Trä

Bjälklag

Trä

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

4 148 SEK/år

Årlig elförbrukning

18 589 kWh/år

Elkostnad

23 421 SEK/år

Försäkringskostnad

2 918 SEK/år

Summa driftkostnad

30 487 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Ankaret, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19661116)

Planer och bestämmelser

Badhusparken, Stadsplan (Beslutsdatum: 19650217)

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

569 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl