Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gökvägen 4B, Huddinge Sankt Mikael, Huddinge
Typ
Villa
KVM
132.0 kvm
Tomt
762 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Genomgående fräsch enplans-villa med skyddat läge i populärt område!

Varmt välkomna till Gökvägen 4B och detta mycket trivsamma enplanshus! Utmärkt för den som söker ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in och börja bo. Från huset är det alltid nära till såväl stan som naturen. På några minuter är man ute på E4:an, utöver det finns utmärkta bussförbindelser till Stuvsta C vart pendeltåget avgår med ca 13 minuters restid till TC. Vackra Långsjön nås på kort promenadväg - utmärkt badplats på sommaren samt skridskoåkning på vintern näs isen kommer.

Huset är beläget långt in på återvändsgata med skyddad och rogivande tillvaro. På tomten finner ni plana gräsytor, trädäckad altan i soligt läge samt en blandad symfoni av blomrabatter och buskage. Bilen parkeras tryggt i carport eller vid infart.

Bostaden disponeras över ett plan om 132 kvadratmeter och presenteras som följande:
Innanför ytterdörren en stor och ljus hall med väl tilltagen skjutdörrsgarderob och klinkergolv. Direkt på vänsterhanden finner ni ett generöst kök med gott om rum för större matplats, dessutom rejält med förvaring och arbetsytor. Vidare finns här 3 bra sovrum, samtliga med utmärkt förvaring. Vidare finns ett väl tilltaget badrum med både duschplats och badkar, därtill en mindre gäst-wc i praktiskt anslutning till hallen. Husets knytpunkt är vardagsrummet, vart det bereds gott om utrymme för såväl tv-möbel som sittgrupp invid den vackra eldstaden. Uteplatsen nås från vardagsrummet samt det stora sovrummet. Praktisk tvättstuga med egen entré och utmärkta tvättmöjligheter.

Ett naturnära, men samtidigt centralt boende för den som inte vill renovera. Genomgående ljus och fräsch interiör med en optimal planering.
Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy