Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

sön 4 dec 11:30 - 12:10
FÖRHANDSVISNING
Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du annan visningstid kontakta mäklaren Julia Hellman!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hovås liljestig 4, Hovås/Lyckhem, Hovås
Typ
Villa
KVM
103.0 kvm, biarea 57.0 kvm
Tomt
188 kvm (friköpt)
Rum
0 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu är äntligen ett av det större populära huset med tre plan i Lyckhem till salu. Mysig friköpt tomt med lummig utsikt och en stor altan i skönt västerläge.
Här bor ni med ett havsnära läge på gång och cykelavstånd på en lugn och trivsam gata. En attraktiv bostad i tre plan med generösa sällskapsytor såväl inne som ute. Huset omgärdas av en lummig insynsskyddad trädgård och altan i skönt västerläge med eftermiddag och kvällssol.
Väldisponerad planlösning i tre plan med renoverat kök och renoverade badrum på vardera plan. Varadagrummet är generöst utformat och har gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord.
Övre plan erbjuder två sovrum med klädkammare. Här finns möjligheten att återställa till tillbaka till tre sovrum.

Här har ni det perfekta boendet med både havsbad, grönskande natur med fina promenadstråk vid Oxsjön och Nya Hovås centrum på gång-/cykelavstånd. Nya Hovås är ett levande centrum med all service man kan tänka sig. Här finns ICA Kvantum, vårdcentral, BVC, tandläkare, blomsterhandel, apotek, systembolag, gym, frisör, fyra restauranger, fiskhandel, konditori och flera butiker.

Inom området finns förskola och flera skolor som Brottkärrsskolan med förskoleklass-årskurs 6, och här finner man även Fenestraskolan som ligger vid Nya Hovås. Det är även nära till Nygårdsskolan och Hovåsskolan, som båda har förskoleklass-årskurs 9. Området har också bra kommunikationer med endast 15 minuters bussresa in till Göteborgs centrum.

Lyckhemsdalen ligger naturskönt i Hovås gränsande mot Sandsjöbacka naturreservat. I Hovås finns flera småbåtshamnar och på cykelavstånd hittar man flera härliga badplatser med både klippor och sandstränder, såsom Amundön, Askimsbadet, Hovåsbadet eller Killingholmen. På anrika Hovås golfklubb har ni en 18-hålsbana och en välbesökt restaurang och för de häst- och ridintresserade finns både Billdals och Årekärrs Ridklubbar i närheten.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tomtareal/mark

187,5 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

103 kvm

Biarea (BIA)

57 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Hovås liljestig 4

Ort

Hovås

Kommun

Göteborg

Taxeringsår

2021

Värdeår

1991

Taxeringsvärde byggnad

2 321 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 769 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 090 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

GÖTEBORG HOVÅS 48:35

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1991

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Ekonomi

Kommentar

I samfällighetskostnaden ingår renhållning, skötsel av vägar runt omkring såsom snöskottning och garage.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

3 600 SEK/år

Samfällighet

9 200 SEK/år

Årlig elförbrukning

9 384 kWh/år

Elkostnad

30 243 SEK/år

Försäkringskostnad

3 720 SEK/år

Summa driftkostnad

46 763 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Göteborg Hovås Ga:41

Gemensamhetsanläggning

Göteborg Hovås Ga:43

Planer och bestämmelser

Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19661122)

Samfällighet

GÖTEBORG HOVÅS S:96

Inteckning

Inteckningar

5

Totalt belopp

2 318 750 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy