Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekholmsvägen 409, Ekholmen, Linköping
Typ
Villa
KVM
117.0 kvm
Tomt
404 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Väldisponerat, praktiskt och rymligt radhus med hög trivselkänsla på ett plan.

I ett grönskande och barnvänligt område finns nu möjlighet att förvärva ett välplanerat och trivsamt radhus om fem rum fördelade på 117 kvm. Hela bostaden disponeras på markplan och har två uteplatser att nyttja. Här är det bara att flytta in med närhet till natur och bekvämligheter med en fantastiskt hög trivselfaktor.

Rummen disponeras enligt ett stort badrum med hörnbadkar, dusch, wc samt handfat, ett funktionellt rymligt kök, fyra sovrum, vardagsrum med stora sociala ytor, tvättstuga, mysigt allrum, uteplats med gräsmatta samt tillhörande trädgårdsförråd på tomten samt en stor uteplats på baksidan med pool. Här får du en trivsam trädgård som vätter ut mot solsäkert läge samt en till uteplats som går att nyttja, belägen vid bostadens framsida. Huset är attraktivt beläget i Ekholmen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker optimalt utnyttjade kvadratmeter ihop med en oslagbar boendemiljö! Bostaden är i originalutförande en fyrarummare men har gjorts om till en femrummare utan att för den skull göra avkall på ytan. Tillhörande bostaden hör ett garage samt en p-plats belägna precis utanför dörren.

Bostaden är belägen i ett trivsamt och lugnt område lokaliserat i Ekholmen. Här bor du med närheten till utmärkta kommunikationer som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter. Närhet till livsmedelsaffärer, restauranger, skola såväl som förskola, stall, grönområden och golfbana. Huset är attraktivt beläget med närhet till det bästa som Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som vill bo i ett lugnt område och i oslagbar boendemiljö! Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matbutiker. Utmärkta kommunikationer finns som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy