Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sjöhusvägen 8, Eslöv - Öster, Eslöv
Typ
Villa
KVM
170.0 kvm
Tomt
698 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Trevligt hus med stor potential på Öster

Varmt välkommen till Sjöhusvägen 8! Här erbjuds ett stort 1,5 plans hus som tidigare bestått av två bostäder där det finns möjlighet för den stora familjen att flytta in. Nuvarande ägare har gjort löpande underhåll i form av renovering av kök, byte av fönster, nya golv samt nybyggt uterum.
På nedre plan finner vi ett stort vardagsrum och rymligt kök intill matplatsen där man även når det mysiga uterummet! På första plan finner vi även de båda badrummen samt ett sovrum. I bostaden finns två trappuppgångar till andra våningen placerade i vars en ände av bostaden där vi når ytterligare 3 sovrum samt ett större allrum, här finns även ett mindre WC. Stor och lättskött tomt med generösa parkeringsmöjligheter! På Öster bor du med närhet till både kollektivtrafik och shopping.
Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall: Välkommen in till Sjöhusvägen 8, här möts vi av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och plats för garderob för den som önskar.

Badrum: Helkaklat badrum med dusch och utrymme för förvaring. Ljusa väggar som möter ett mörkare golv. Golvvärme finns.

Vardagsrum: Det stora vardagsrummet blir centrum i bostaden med ett härligt ljusinsläpp, här finns plats för en större soffgrupp. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Kök/Matplats: Generöst kök i mörkare toner med öppen planlösning ut till matplatsen som ger plats för ett större matbord. Köket har nyligen renoverats där köksluckorna slipats och blivit målade till en härlig nyans, här finns både kyl och frys i full höjd, diskmaskin, spis och köksfläkt. Från köket nås även uterummet. Plastgolv och målade väggar.

Sovrum: På botten plan finner vi ett sovrum med plats för dubbelsäng samt utrymme för förvaring vid behov. Laminatgolv och målade väggar.

Badrum: Intill sovrummet finner vi de andra sovrummet på bottenplan, helkaklat med ljusa nyanser på väggar och golv. Här finns dusch, handfat med kommod samt goda förvaringsmöjligheter. Golvvärme finns.

Hall: Bostadens andra hall med utgång till trädgården där även förvaring finns i form av en inbyggd garderob. Klinker golv och målade väggar.

ÖVRE PLAN:
Sovrum: I anslutning till första trappuppgången når vi ett rymligt rum som idag används som sovrum men kan likväl möbleras som kontor! Här finns plats för dubbelsäng samt garderobsförvaring eller skrivbord vid behov.

Sovrum/Allrum: Intill trappan når vi även ett större rum som enkelt möbleras till allrum eller ett större sovrum. Laminatgolv och tapetserade väggar.

WC: På andra plan finner vi också en mindre toalett med vask och WC. Våtrumsmatta och målade väggar.

Sovrum: Intill trappan når vi även det tredje sovrummet som har ett generöst ljusinsläpp från söder, här finns plast för dubbelsäng och mindre förvaringsmöblemang. Laminatgolv och målade väggar.

Sovrum: Det sista sovrummet ger även detta plats för både dubbelsäng och garderobsförvaring vid behov. Laminatgolv med måladeväggar samt tapetserad fondvägg.

Uterum: Stort uterum i söder med heltäckningsmatta och ljusa väggar, mysigt sällskapsutrymme under varma sommarkvällar för familj och vänner!

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2022-12-21 Sjohusv8-Rapp Info undersökningsplikt fastighet Sjohusv8-ED

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

8 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

698 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

170 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Sjöhusvägen 8

Ort

Eslöv

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2021

Värdeår

1930

Taxeringsvärde byggnad

1 190 000 SEK

Taxeringsvärde mark

581 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 771 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV YXAN 30

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1930

Typ av byggnad

1,5-planshus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster och 3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Betongplatta

Typ av uppvärmning

Luft/vatten-värmepump från 2006

Stomme

Trä

Fasadtyp

Mexisten

Bjälklag

Trä

Uteplatsbeskrivning

Rymlig trädgård med ett stort isolerat uterum som är nybyggt.

Övriga byggnader

Garage med pannrum och isolerat förråd.

Ekonomi

Kommentar

Kostnad för försäkring tillkommer.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

8 299 SEK/år

Renhållning

3 300 SEK/år

Årlig elförbrukning

7 650 kWh/år

Elkostnad

39 467 SEK/år

Summa driftkostnad

51 066 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Plats för parkering vid sidan om huset.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 9/12 2022

Specifik energianvändning

80 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

178 kWh/m²

Energiklass

F

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19790502)

Planer och bestämmelser

420-Yxan, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19731022)

Inteckning

Inteckningar

8

Totalt belopp

1 331 880 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl