Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
12 000 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Nordmannagatan 14, Bellevue Sjösida, Malmö
Typ
Villa
KVM
165.0 kvm, biarea 125.0 kvm
Tomt
780 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljusputsad nyrenoverad enplansvilla på Bellevue sjösida!

Här ligger den- Stilsäkert nyrenoverade kvalitets villa på Bellevue sjösida endast ett stenkast från Limhamnsfältet och Ribersborgsstranden. En drömvilla i ett plan med källare i minimalistisk stil med ljus och rymd, fiskbensparkett , vitputsade väggar, stilrent kök, två stycken badrum med lyxig känsla, öppen spis och braskamin m.m. Det nya köket flyttades 2019 och har en central placering i huset. Ypperlig planlösning med stora sociala ytor på entréplan, ett stort vardagsrum med öppenspis och en matsal som är något utöver det vanliga. Matsalen är en halvcirkel med stora fönsterdörrar och takfönster som ger en härlig rymd. Dessutom finns här även en kamin som ger ytterligare mervärde. Den stora källaren inhyser helkaklat badrum tre allrum, rymlig tvättstuga och ett förråd. Trädgården är nylagd och har tre härliga uteplatser, en för varje tillfälle.

Missa inte denna fantastiska möjlighet till att bli ägare av en enplansvilla på det bästa av läget.

Rumsbeskrivning

Entré/Hall
Mörkgrått klinkergolv med golvvärme och platsbyggd garderob. Finns även avhägnings möjligheter.

Arbetsrum/gästrum
Direkt till höger ligger arbetsrummet. Golvet är parkett.

Vardagsrum
Vardagsrummet har en modern öppenspis med snygg vedförvaring bredvid. Stora fönster mot söder där en fönsternisch. Den fiskbensmönstrade stavparketten är genomgående från köket in i vardagsrummet.

Kök
Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum och matsal. Det vita köket flyttades hit 2019 och stommarna är från Ikea. Utrustning: Vitvaror från Electrolux. infälld takfläkt från Tovenco, bänkskiva Silestone(komposit). Ugnen har ångfunktion/pyrolys och micron är kombinerad ugn/micro.

Sovrum1/Master bedroom
Sobert stort sovrum med platsbyggda garderober och en suite badrum. Fönster mot väster och på golvet ligger en tjock heltäckningsmatta.

Badrum en suite
Nyrenoverat helkaklat badrum med golvvärme. Utrustning: vägghängd toalett, handfat med kommod, spegel med belysning och dusch.

Sovrum 2
Näst största sovrummet har fönster mot norr och här flyter fiskbensparketten in från köket.

Sovrum 3
Sovrum med fransk balkong mot norr. Även ett fönster mot öster och på golvet ligger en härlig heltäckningsmatta.

Badrum 2
Det lyxiga stora badrummet är sobert inrett med vattenburen golvvärme. Spa känslan infinner sig när man kryper ner i badkaret. Här finns även vägghängd toalett, dusch med unidrain, kommod med vask och spegel.

Matsal
Matsalen som ligger en trappa ner är ett magnifikt rum med mycket ljus och rymd. Här finns en nyinstallerad kamin och golvet är ett behandlat flyttspackelgolv med vattenburen golvvärme. Två terassdörrar ut mot de två uteplatserna i varsitt väderstreck och två stycken takfönster.

Källare
Stor rymlig källare med genomgående klinker på golvet och separat ingång från trädgården. Här finns tre stycken rum därav ett är under renovering, stor helkaklad tvättstuga med vask, helkaklat badrum och förråd.

Uteplatser/Trädäck
I anslutning till matsalen finns två härliga trädäck. På ena sidan finns njuter man av morgonkaffet och tittar utöver odlingslådor och grönska. På andra sidan finns det en pergola med plats för ett stort middagsbord för härliga middagar. Framsidan bjuder på ett stort trädäck i sydväst läge. Här finns även en snyggt uppmurad blomsterrabatt.

Dokument (pdf)

Planlösningar ED Nordmannagatan 14 2022

Länkar

Film

Allmän information

Pris

12 000 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

780 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

165 kvm

Boareabeskrivning

Areauppgifter enligt uppmätning av säljaren. Enligt taxeringsinfo är huset 140 kvm.

Biarea (BIA)

125 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Nordmannagatan 14

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2021

Värdeår

1942

Taxeringsvärde byggnad

3 306 000 SEK

Taxeringsvärde mark

3 591 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

6 897 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ HILDING 3

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1942

Utförda renoveringar

2019 Tillbyggnad: vattenburen golvvärme och kamin.
2019 Flyttat och toltalrenoverat köket. Köksstommar från IKEA, vitvaror från Electrolux. Ugn med ångfunktion och micron är kombinerad ugn/micro. Bänkskiva silestone.
2019 Två stycken helrenoverade badrum. Unidrain avrinning i båda. Vattenburen golvvärme i det största.
2019 Alla övriga rum har fått nya ytskick. Ny platsbyggd öppen spis med glasinsats. i vardagsrummet. Golvvärme i hallen.
2019 All el bytt.
2021 Dränering, takbyte, isolering vind, ny trädgård/layout och fasadputsning.
2022 Cykelskjul och staket.

Typ av byggnad

Enplansvilla

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster isoler 1997

Utvändiga plåtarbeten

Lackeradplåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Källare

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-vatten och värmepump luft-luft.

Stomme

Tegel samt lättbetong

Fasadtyp

Puts

Elkablar

Ledningar bytta

Jordat eller ojordat

Jordat

El kommentar

All el bytt 2018-2019.

TV/Internet beskrivning

Fiber

Uteplatsbeskrivning

Huset har 3st uteplatser för alla tillfällen. På baksidan finns det 2st trädäck därav den ena har en pergola. På framsidan finns det ett stort trädäck i sydväst.

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

5 145 SEK/år

Uppvärmning

28 500 SEK/år

Renhållning

2 190 SEK/år

Årlig elförbrukning

21 458 kWh/år

Elkostnad

9 510 SEK/år

Hushållsel

12 950 SEK/år

Summa driftkostnad

58 295 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Uppställningsplats för 2st bilar.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19281109)

Planer och bestämmelser

Hilding, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19350618)

Inteckning

Inteckningar

8

Totalt belopp

4 690 000 SEK

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Bellevue Sjösida är placerat väster om stadskärnan i Malmö, bortom Ribersborgs badstrand och bredvid Limhamn. Det är ett av Malmös mest exklusiva bostadsområden. Längs Bellevues mysiga gator ligger villor, det ena större och mer utsmyckat än det andra. Här bor du nära vattnet med badstrand och småbåtshamn bara en kort promenad bort. I området finns det både finare restauranger och kvarterskrogar. Här finner du även Hylliekrokens Golfanläggning där du som golfar kan öva på din golfsving.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl