Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Plåtslagaregatan 4, Påarp, Helsingborg
Typ
Villa
KVM
237.0 kvm
Tomt
815 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Nybyggt stenhus från 2022 på kanonläge!

I familjevänliga Påarp med närhet till Helsingborg, väntar denna stora vitputsade 1,5-plansvilla uppförd 2022, på nya ägare. Detta trevliga hem utmärks av fina och påkostade materialval, smarta energibesparande lösningar, genomtänkt disponering och stora öppna ytor fördelade på 237 kvadratmeter och sju rum.

Som besökare välkomnas du in till en ljus och hemtrevlig bostad med plats för såväl hela storfamiljen liksom många gäster. Stora fönsterpartier från golv till tak släpper in ljuset från trädgården i alla väderstreck. Samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade och ger ytterligare känsla av rymd. I alla rum vilar ett inbjudande 1-stavsparkettgolv, medan underlaget i hall, badrum och tvättstuga, är stora klinkerplattor i klassiskt vitt marmorutförande.

Entréplan bjuder på ett generöst allrum där köket, med köksö, binds samman med matplats och vardagsrum. Här finns också en mysig, värmande kamin för vinterns kyliga kvällar och dagar. Köket är elegant, modernt och påkostat med gott om arbetsutrymme. På entréplan finns också ett praktiskt grovkök, ett helkaklat badrum - med energisnål vattenburen golvvärme - samt två sovrum.

Från hallen löper en specialbeställd massiv trätrappa med belysning och stort fönsterparti upp till husets övervåning. Här väntar ett rymligt allrum med kamin, tre sovrum i olika storlekar med gott om garderober, samt ett helkaklat badrum med duschhörna, dubbelvask och golvvärme.

Från entréplan når du den lättskötta trädgården, som ramas in av uppvuxna häckar, stenlagd uteplats och gott om plats för utemöbler. På uppfarten finns carport, plats för flera bilar och förråd i anslutning. På promenadavstånd hittar du bland annat Ica Nära, pizzeria och bageri. Inom nära räckhåll finns även skolor 1-9, förskolor, vårdcentral, bibliotek och idrottsaktiviteter. Vill du ta en stärkande promenad så har du nära till grönområden och mycket natur.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy