Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 950 000 SEK / Utgångspris
Adress
Lohäradsvägen 23, Skälby, Upplands Väsby
Typ
Villa
KVM
144.0 kvm, biarea 10.0 kvm
Tomt
333 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Enplanskedjehus med spabad på ett insynsskyddat läge

Ett genomgående trevligt och välskött kedjehus i enplan väntar familjen som söker ett välplanerat boende som är både bra planerat, mysigt och rymligt - allt med ett utmärkt läge på lugn gata nära både service och kommunikationer. Huset har en total boyta på 144 kvm och erbjuder en mycket flexibel planlösning beroende på familjens behov och önskemål. Här finns garage och möjlighet till parkering även utanför huset. Det finns också flera gratis parkeringsplatser för de boende och för gäster på besök. Uteplatsen bjuder på många soltimmar året runt och erbjuder många olika sällskapsutrymmen både för det stora matbordet, loungedel, solstolar, spabad med mera - allt fördelat på ett insynsskyddat läge med många soltimmar.
Förråd finns på tomten och möjlighet till mer förvaring.
Skälby är ett perfekt läge för barnfamiljer, med flera gemensamhetsområden och lekplats på baksidan. För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter till rekreation, träning och utflykt i naturen. Skälby är ett barnvänligt rad-/kedjehusområde beläget med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - mataffär, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an: tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

I området finns skola och flera förskolor inom gångavstånd. I Upplands Väsby finns en stor simhall med aktivitet för alla åldrar, flera gym, och med bara 10 minuters bilresa kommer man till Kairobadet som är populärt sommartid.
Kommunikationsmässigt har du smidig transport med ca 50 meter till busshållplatsen, varifrån du åker till Upplands Väsby station på cirka 10-12 minuter med buss 568 och sedan vidare till city med pendeltåget som tar cirka 30 minuter. Arlanda flygplats ligger bara 15 minuters bilresa från boendet.

RING FÖR ATT BOKA VISNING!

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus och välkomnande hall med mörkt klinkergolv (golvvärme) kombinerat med parkett på golvet. Här har du plats med mycket förvaring i den stora garderoben med vita skjutdörrar. I den inre hallen finns en väggsida med inbyggda garderober.

Kök

Ett stilfullt och ljust kök som renoverats under 2013 med vit inredning och kakel ovan laminat bänkskiva i vitt. Köket är utrustat med spis med glaskeramikhäll, kyl och frys, integrerad diskmaskin, fläkt och inbyggd ugn samt mikrovågsugn. Matplats med plats för ett större sällskap intill vägg med fondtapet. Ekparkett och tapet på väggarna. Fönster med markis som vetter mot entrésidan.

Vardagsrum

Ljust och öppet vardagsrum med stora sociala ytor och en väggsida med stora fönster samt altandörr som vetter mot uteplatsen och ger ett härligt ljusinsläpp. Här får man plats med en stor soffgrupp, TV-möbel, matgrupp och ytterligare inredning. Markis ovanför fönster.

Sovrum 1 - master

Ett lättmöblerat sovrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Ekparkett på golvet och tapet på väggar. Sovrummet kan delas av om man vill få till ett ytterligare sovrum (se alternativ planlösning).

Tvättstuga

En praktisk tvättstuga med utgång till uteplatsen. Plastmatta och vitmålade väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare, förvaringshyllor och skåp.

Gästtoalett

Till höger från hallen ligger en gästtoalett i vitt med svart klinkergolv med golvvärme.

Sovrum 2

Sovrum med både vitmålad vägg och fondtapet samt ekparkett på golvet. Fönster vetter mot entrésidan.

Badrum

Ett badrum som renoverats under 2011 med mörkt klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Badrummet har ett badkar, stor kommod i vitt och spegel med belysning. Fönster finns i badrummet.

Sovrum 3

Ljust sovrum med plats för både säng och ytterligare inredning. Fondtapet och ekparkett på golv. Fönster mot entrésidan.

Sovrum 4

Ett sovrum med tapet och ekparkett på golv. Garderob finns. Fönster vetter mot uteplats.

Sovrum 5

Ett stort sovrum med egen utgång till uteplatsen. Här finns möjlighet till förvaring. Tapet på väggar och ekparkett på golv (2019).

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Fastighetskarta-2023-05-22

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 950 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

6 varav 5 Sovrum

Max antal sovrum

6

Tomtareal/mark

333 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

144 kvm

Biarea (BIA)

10 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Lohäradsvägen 23

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Taxeringsår

2021

Värdeår

1969

Taxeringsvärde byggnad

1 504 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 195 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 699 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

UPPLANDS VÄSBY SKÄLBY 1:302

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1969

Utförda renoveringar

1992 Nytt tak
2005 Ytterdörrar för entré och altan byttes
2011 Byte till oljefyllda radiatorer
2011 Badrumsrenovering
2011 Nya 3-glasfönster
2011 Gästtoalett renovering
2013 Renovering kök
2013 Parkettgolv lagt i flertalet rum
2014 Byte av trall uteplats
2014 Installation spabad
2015 Fasaden målades om
2017 Fiberinstallation, fasta uttag i samtliga rum utom kök
2019 Renovering av sovrum 5 och ny varmvattenberedare
2021 Ommålat och ny tapet i sovrum 1

Typ av byggnad

Enplanshus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2+1-glas

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Oisolerad betongplatta på mark

Typ av uppvärmning

Direktverkande el

Stomme

Träreglar

Fasadtyp

Mexisten, träpanel

Bjälklag

Trä (vind)

Uteplatsbeskrivning

Stor och mysig uteplats där du kan njuta av varma och härliga sommardagar. Möjlighet till flera sällskapsytor med flera sittgrupper då utrymmet är rymligt och det finns flera naturliga platser för både matbord och större lounge grupp.
Spabad finns och nyttjas flitigt sommartid. Markis finns till fönster för att skydda från stark sol. Här finns två trädäck och en stenläggning. På tomten finns även ett mindre förråd som är perfekt för förvaring. Här kan du verkligen sätta din egen prägel.

Ekonomi

Kommentar

Uppvärmningskostnad avser även hushållsel.

I samfällighetsavgift ingår underhåll grönytor, vägar och lekplatser.

Hemsida är: www.skalby3sam.se

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

5 000 SEK/år

Uppvärmning

26 000 SEK/år

Samfällighet

4 000 SEK/år

Renhållning

3 000 SEK/år

Summa driftkostnad

38 000 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage bredvid huset där varmvattenberedaren finns (utbytt 2019).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 23/10 2017

Energiprestanda, primärenergital

90 kWh/m²

Energiklass

E

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Upplands Väsby Skälby Ga:8

Planer och bestämmelser

Skälby 1:204-1:369 Och 1:425, Stadsplan (Beslutsdatum: 19751022)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Hammarby, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 19811210)

Inteckning

Inteckningar

7

Totalt belopp

3 536 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl