Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Brunnsvägen 43A, Strängnäs domkyrkodistrikt, Strängnäs
Typ
Villa
KVM
160.0 kvm
Tomt
536 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggd villa!

Välkommen till Brunnsvägen 43A! Nybyggd villa á 160 kvadratmeter i barnvänligt kvarter. Tilltalande vardagsrum med härlig takhöjd, stora fönsterpartier & trivsam braskamin. Dubbeldörrar öppnar upp till omgivande trädgård med goda solchanser. Stilrent kök som ansluter till vardagsrum. Granitbänkskivor, vitt kakel & mörkgrå skåp skapar en modern atmosfär. Dubbeldörrar ger access till trädgård. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Golvvärme entréplan och radiatorer på övre plan via frånluftsvärmepump. Två eleganta badrum med kakel, klinker & golvvärme. Mycket plats för den stora familjen via fyra sovrum. Praktisk groventré/tvättstuga med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter. Plan och lättskött trädgård med gräsmatta. Delvis asfalterad parkering med plats för flera bilar.
Barnvänligt kvarter med promenadavstånd till både skola, förskola och grönområden. Cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tågresan till Stockholm tar ca 49 min. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Entréplan
Inbjudande entréhall med härlig takhöjd leder vidare in till kök & vardagsrum i delvis öppen planlösning. Modernt kök inrett med mörkgråa skåpluckor kombinerat med vitt kakel. Granitbänkskivor, spotlights i taket och parkettgolv. Utrustning: Induktionshäll Samsung, Fläkt Samsung, Inbyggnadsugn Samsung, Inbyggnadsmikro Samsung. Kyl & frys i fullstorlek Whirlpool.

Tilltalande vardagsrum med fantastisk takhöjd, stora fönsterpartier och stämningshöjande braskamin. Glasdubbeldörrar öppnar upp till omgivande trädgård.

Smakfullt badrum inrett med kakel & klinker i ljus färgsättning. Separat duschdel med duschvägg, handdukstork & wc. Handfat i kommod och badrumsspegel med belysning. Golvvärme (el-buren).

Sovrum inrett med parkettgolv, vitmålade väggar och anslutande klädkammare.

Praktisk groventré och tvättstuga med klinkergolv, arbetsbänk & tvättho.

Övre plan
Trappa byggd i vinkel leder upp till övre plan. På övre plan finns 3 trevliga sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Fräscht badrum med delvis snedtak och takfönster. Duschdel, wc och handfat i kommod. Behaglig golvvärme (el-buren).

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 495 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

536 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

160 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Brunnsvägen 43A

Ort

Strängnäs

Kommun

Strängnäs

Taxeringsår

2022

Taxeringsvärde byggnad

575 000 SEK

Taxeringsvärde mark

280 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

855 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STRÄNGNÄS VESSLAN 7

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2022

Typ av byggnad

1,5-plan.

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft (F)

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark.

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Uteplatsbeskrivning

Plan och lättskött trädgård. Goda möjligheter att anlägga flera uteplatser.

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

6 413 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Flera parkeringsplatser vid huset entré.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Strängnäs Vesslan Ga:1

Planer och bestämmelser

Vesslan 2&3, Detaljplan (Beslutsdatum: 20050413, Registreringsdatum: 20051110)

Samfällighet

STRÄNGNÄS VESSLAN S:1

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

478 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl