Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tomtaholm Gatängen 12, Järpdalen - Söderköping, Söderköping
Typ
Parhus
KVM
145.6 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
6 rum

Nyproducerat parhus i lantlig miljö

Nu säljs det sista parhuset i Brf Järpdalen. Ett parhus om 145,6 kvadratmeter i 2 plan fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum med 2,70 meter i takhöjd på entréplanet och 2,50 i takhöjd på det övre planet. Generös tomtstorlek om 1 290 kvm med färdigrullat gräs och en altan om ca 20 kvm. Man får även ett garage/carport om 58 kvm.

Låga driftskostnader tack vare frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplanet.

Huset är dessutom rikligt utrustat med exklusiva tillval utöver den goda grundstandarden som Arkö Bostad tillhandahåller. Kök från HTH med köksskåp hela vägen upp till tak, en tre meter lång köksö i sten. Högkvalitativ kvartskompositsten med underlimmade hoar i både kök och tvättstuga. Stort badrum på övre plan för både dusch och badkar. Generösa utrymmen med fyra sovrum, allrum, kök, vardagsrum och separat tvättstuga. Enligt Arkö Bostads vision för hållbart byggande så har man även tillgodosett ett nedgrävt vattenuppsamlingskärl vid uppfarten för återvinning av regnvatten som kan användas till bevattning, biltvätt eller varför inte fylla upp poolen på ett miljövänligt sätt.

Järpdalen är en perfekt plats för livskvalitet med lugnet från skogen intill husknuten och fantastiska möjligheter till en aktiv fritid, samtidigt som stadsnära aktiviteter är mycket närliggande. En bostad i BRF Järpdalen är ett trevlig utgångsläge för ett liv i naturen med närhet till både skärgård, kommunikationer, matbutiker, pittoresk småstadsmiljö med gediget restaurangstråk, kanalbåtar och trevlig shopping. I området finns även en inspirerande lekplats för barnen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy