Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bjälloxegatan 7, Gustavslund, Helsingborg
Typ
Radhus
KVM
110.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Gavelradhus i familjevänligt kvarter med fint tomtläge!

I ett av de populära radhuskvarteren på Gustavslund kan vi äntligen erbjuda ett riktigt fint tvåplans gavel-radhus. På Bjälleoxegatan 7 bor familjen bekvämt med all tänkbar service ett stenkast bort.

Trädgården erbjuder fina sollägen från morgon till kväll och den som tar steget över tröskeln in, möts av en ljus och väldisponerad bostad på 110 kvadratmeter. Entrévåningen bjuder på ett fräscht, snyggt och arbetsvänligt Marbodalkök med kvalitetsmaskiner från Electrolux. Intill ligger matplatsen och vardagsrummet och skapar en öppen och välkomnande yta, perfekt för umgänge med familj och vänner.

Entréhallen erbjuder gott om utrymme för kläder och skor, som också kan gömmas undan i klädskåp. Intill finns ett helkaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen väntar tre väldisponerade sovrum, varav ett master bedroom med egen walk in-closet, samt ett helkaklat badrum med badkar. Här finns också en rymlig garderob. Hela boendet utmärks av gott om förvaring; här finns även praktiska utrymmen under trappan på nedervåningen, på vinden och i boden därute.

Från vardagsrummet leder den glasade verandadörren till uteplatsen i härligt sydvästläge. Tack vare gavelplaceringen blir tomten större - här kan du gå runt huset. På baksidan finns ett härligt trädäck med glasräcke som erbjuder mysiga stunder stora delar av året. På uppfarten finns plats för upp till tre bilar och även utrymme för möblemang.

Området erbjuder gångavstånd till förskolor, skolor, träningsaktiviteter, gym, pizzeria, ICA Supermarket och mycket natur. Ett stenkast från ytterdörren går busslinje 4 som tar dig till Helsingborg C på cirka 13 minuter. Med bil har man några få minuter ut till E4/E6 och väg 111, perfekt för pendlaren.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy