Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Fågelvägen 2, Ransberg, Tibro
Typ
Villa
KVM
128.0 kvm
Tomt
1 101 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerat inflyttningsklart hus vid fina sjön Örlen.

Nyproducerad och nyckelfärdig villa från Hjältevadshus med perfekt läge vid fina sjön Örlen. Husmodellen Vitsippan är ett populärt enplanshus som passar de flesta familjer. Huset är en riktigt smart planerat med gott om plats för hela familjen. Öppet och ljust med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp skapas en känsla av generös rymd. Bostaden har en hög standard med bland annat golvvärme i hela huset samt värmepump ifrån Nibe. Husen byggs energieffektiva vilket gör att man får en låg driftkostnad och ett billig boende.
I Ransberg bor du med närhet till natur och härliga bad i sjön. Här finns bra kommunikationer mot Tibro och Skövde för den som pendlar i vardagen. Alldeles intill villa området byggs en ny förskola/skola som står färdig vid årskiftet där barnen kan gå till och med mellanstadiet. Förverkliga din dröm om en villa vid sjön idag!

Mer information om huset Vitsippan finner ni på: https://hjaltevadshus.se/hus/vitsippan

Allmän information

Pris

3 595 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

1 101 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

128 kvm

Gatuadress

Fågelvägen 2

Ort

Tibro

Kommun

Tibro

Taxeringsår

2022

Taxeringsvärde mark

147 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

147 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

TIBRO PLOGEN 1

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Typ av byggnad

1 plans villa

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster isoler

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Isolergrund

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

För Del Av Ransbergs Prästbol 2:24, Detaljplan (Beslutsdatum: 20180427, Registreringsdatum: 20180611)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl