Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Holmbogatan 6D, Virentofta, Malmö
Typ
Villa
KVM
104.0 kvm, biarea 91.0 kvm
Tomt
594 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Omsorgsfullt renoverad villa på hörntomt!

Varmt välkomna till detta renoverade enplanshus med inredd källare, sociala ytor, och mysig trädgård med solsäkert söderläge!
Interiört finns ett ytterst trivsamt och välplanerat hem med materialval och färger som skänker huset en hemtrevlig känsla. När vi gör entré i bostaden möts vi av en ljus hall med vackert stengolv och går vidare in till husets hjärta där kök och vardagsrum harmoniserar i en öppen planlösning. Här finns också en renoverad badrumsmiljö i stilrent utförande samt tre sovrum med förvaringsmöjligheter.

I den inredda källaren återkommer det fina golvet i natursten och här finner ni ett rymligt sällskapsrum, många förvaringsmöjligheter, möjlighet att göra flera rum, gäst-WC samt dusch och tvättmöjligheter.
Den uppvuxna trädgården som erbjuder sol stora delar av dagen är en oas där ni kan duka upp för middagar på den stenlagda uteplatsen och rulla ut markisen när solen står som högst under våra sommarmånader. När mörkret faller kan ni fortsätta kvällen i uterummet och njuta av den upplysta dammen och husfasaden som skänker en mysig atmosfär.

Här bor ni nära stan, Bulltofta rekreationsområde som nås inom minuten, matbutiker, service, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom några minuters räckhåll samt bra bussförbindelser runt hörnet. Passa på att säkra ett familjevänligt boende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

ENTRÉHALL
Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp bostaden och välkomnar både boende och gäster med ett vackert stengolv och vita släta väggar som är återkommande i alla rummen.

VARDAGSRUM
Det finns en fin sammankoppling mellan köket, vardagsrummet och matplatsen i hemmets representativa del. Stora fönsterpartier skänker rummet ett genomgående ljusinsläpp. Vita, släta väggar tillsammans med ett blyinfattat fönster samt ett varmt parkettgolv ger rummet trevnad och värme. Här finns en öppning mot det stilrena köket och skapar en fri gång mellan matlagningen och matplatsen eller för vidare servering ut till uteplatsen. Härifrån når ni den mysiga trädgården i söderläge.

KÖK
I köket från IKEA som är i ljust utförande och renoverades 2017 ryms mycket bakom de många skåpluckorna och lådorna. Här är mörkt klinkergolv och vita, släta väggar. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll med fläkt ovan, ugn, mikro, kyl och frys samt arbetsbänkar i svart granit (Black galaxy) och ger gott om matlagningsyta. Vita kakelplattor finns ovan arbetsbänkarna som stänkskydd. köksfläkt med utsug samt kombinerad kyl/frys. I öppningen mellan vardagsrum och köket finns plats för matbord.

BADRUM
Helkaklad badrumsmiljö med ljusgråa klinkerplattor på golv samt ljusgått kakel på väggarna. Badrummet är inrett med wc, duschhörna, handdukstork, väggfast skåp, en rund spegel ovan handfatet med kommod samt infällda spotlights. Ett fönster finns för naturligt ljus och vädring. Badrummet renoverades 2017 och är även utrustat med golvvärme. (Kvalitetsdokument saknas men fotodokumentation finns)

SOVRUM 1
I det rymliga huvudsovrummet möblerar man enkelt en dubbelsäng med nattduksbord och har plats för förvaring ges i platsbyggda skjutdörrsgarderober. Här finns parkettgolv och vita släta väggar. Detta sovrum ligger i skyddat läge mot trädgården.

SOVRUM 2
Här finns parkettgolv och vita släta väggar. I detta sovrum som ligger i skyddat läget mot trädgården finns plats för säng, sängmöbler samt förvaringsmöjligheter i klädkammare.

SOVRUM 3
Det sista sovrummet har även detta parkettgolv och vita släta väggar. Här finns plats för säng och förvaring i garderob.

KÄLLAREN
En väldigt fräsch källare där det vackra stengolvet återkommer och även här finns vita väggar. Källarplanet som är fördelad på hela tre allrum, två förrådsrum/matkällare, en nyrenoverad tvättstuga (2021) med två tvättmaskiner och en torktumlare från Siemens (2021, en tvättmaskin samt en torktumlare ingår i köpet.) samt dusch. Här nere finner ni även gäst-WC (2017), pannrummet och i ett av allrummen finns ett fuktskydd installerat. Skyddet heter "Dry power" och de säger själva följande: "Dry Power driver effektivt bort fukten från källarmurar och grunder och fungerar i de flesta väggar av tegel, betong, cement och sten." Här finns Även en utgång till trädgården.

TRÄDGÅRDEN
Denna hörntomt har en perfekt placerad trädgård i solsäkert söderläge. Här finns en liten damm med fiskar och gräsytor som sysselsätter lekande barn. Ovanför den stenbelagda uteplatsen finns en stor markis och det inglasade uterummet säkrar umgänget i stora sällskap utomhus. Häcken runtom skapar gott om insynsskydd i denna gröna oas. På andra sidan av huset finns ytterligare en markis.

MÄKLAREN TIPSAR
I Virentofta har du nära till bra skolor såsom Bäckagårdsskolan, Husieskolan och Videdalskolan. Här finns även Videdals Privata Skola och Bellisgårdens förskola. En annan fördel är de goda kommunikationerna.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 895 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

594 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

104 kvm

Biarea (BIA)

91 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Holmbogatan 6D

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2021

Värdeår

1963

Taxeringsvärde byggnad

1 972 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 053 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 025 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ RUNTOFTA 1

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1963

Utförda renoveringar

Värmesystem: Luft/luft värmepump (2021, kvitto finns)
Fönster: Nya fönster i två sovrum (2020/2021)
El: Nytt elskåp (2017)

Typ av byggnad

Stenhus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glas förutom i vardagsrum och källare där det är 2-glas

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Tegel

Grund

Källare

Typ av uppvärmning

Luft-vatten till radiatorer + luft-luft

Ålder på värmeanläggning

År 2021

Stomme

Lättbetong

Grundmur

Lättbetong

Fasadtyp

Tegel

Bjälklag

Betong

Jordat eller ojordat

Jordfelsbrytare

TV/Internet beskrivning

Fiber indraget

Uteplatsbeskrivning

Söderläge med sol från morgon till kväll.

Fel och brister

Två små skador/hack i klinkergolvet köket
Liten skada på hällen nedre vänster hörn
Läcker in vatten i uterummet- skada i vänster hörn (fönsterbrädan)
Liten skada på insidan av ytterdörren

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

2 253 SEK/år

Elkostnad

36 000 SEK/år

Försäkringskostnad

6 510 SEK/år

Summa driftkostnad

44 763 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19600212)

Planer och bestämmelser

Runtofta, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19610209)

Inteckning

Inteckningar

8

Totalt belopp

3 228 000 SEK

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Förskolor, skolor, busshållsplats, lekplatser, postombud, mataffär.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta