Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ulvsbergsvägen 7, Tullinge Strand, Botkyrka
Typ
Radhus
KVM
145.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
6 rum

Ulfsbergsgården - Unikt Tillfälle

Denna försäljning sker på ritning vilket innebär att det inte kommer att hållas några visningar. Det är heller inte möjligt att besöka fastigheten eftersom det är en byggarbetsplats.

Renderingarna som utgör bilderna för inspiration kan ha avvikelser i form av detaljer och några av dem är spegelvända gentemot gällande objekt som är till försäljning. Fasadbilderna avser hus nr 15-17.


Nu finns tillfälle att köpa ett av de mer attraktiva radhusen (nr 14, se situationskarta under dokument) i det unika nyproduktionsprojektet Ulfsbergsgården.
Projektet kommer att bestå av 64 bostäder i varierande storlekar med Tullingesjön och den uppvuxna naturen som närmsta granne.

Platsen är inbäddad i villaidyllen på en parkliknande fastighet om ca 31.000 kvm. Byggnationen har nyligen startats och kommer att stå klar med inflyttning 2023 Q1-Q3 bestående av 30 radhus och 30 lägenheter samt bevarande av herrgården som kommer att inrymma upp till fyra bostäder.

Detta spektakulära stadsradhus inrymmer 6 rum och kök om ca 145 kvm med tillhörande uteplats och trädgård på såväl fram- som baksida. Här finns gott om plats att växa och ett avskilt hemmakontor gör att du inte kommer vilja lämna hemmet som bara blir viktigare och viktigare.

Materialvalen har med omsorg tagits fram för att passa rätt in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck och kommer kännas modernt långt fram i tiden.
Planlösningen är flexibel med sovrummen placerade på de två övre planen och med de sociala ytorna på entréplanet som tillsammans med den skyddade uteplatsen ger gott om plats för vänner och familj.

Vid säljstarten var denna bostad en av de mest eftertraktade med sitt fantastiska läge i området. Preliminär inflytt är beräknad till början av juni 2023.

Som boende har ni tillgång till den vackra uppvuxna ekskogen. Här finns nästan magiska platser för avkoppling och lek för barnen. Vid en klippavsats med bedårande sjöutsikt byggs en stor gemensam bastu.

Duon bakom projektet är den populära bostadsutvecklaren Innovation Properties i partnerskap med trygga och solida Borohus som har sin historia tillbaks sedan 1927 med husfabrik i Mjöbäck och Falkenberg.


Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information kring säljprocessen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy