Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Småbrukarvägen 13, Sundby, Stockholm
Typ
Villa
KVM
81.0 kvm, biarea 73.0 kvm
Tomt
623 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Renoveringchans i barnvänliga Sundby.

Accepterat pris!!
Här kommer familjen trivas och planera sitt nya boende med goda förutsättningar att skapa ett magiskt hem. Läget är oslagbart, granne med lekvänlig skogsdunge och med kort promenadavstånd till både förskola och skola. Huset behöver omfattande renovering, möjlighet att ändra planlösning efter just din familjs behov. Cykelavstånd till pendeltåget i Spånga Torg och kort bilfärd till Bromma Blocks med dess utbud av olika affärer underlättar vardagspusslet. Småbrukarvägen 13 bjuder till med ett stort vardagsrum med öppen spis och burspråk, kök, badrum och 2-3 möjliga sovrum på entréplan. Stor källare med badrum, gillestuga samt extrautrymmen och förråd. Det finns separat ingång till källarplanet. Parkeringsmöjligheter för bilar på uppfarten. Friköpt, lättskött och plan trädgård om 623kvm. Här finns stora ytor att projektera växthus, studsmatta och pool, vilken dröm!

ENTRÉPLAN: Det rymliga sällskapsrummet har såväl vardagsrumsdel som matsalsdel med öppen spis, den perfekta platsen för nära och kära! På planet finns också det praktiska och välplanerade köket. Två tilltagna sovrum och möjlighet allt skapa ett tredje. Duschrum. I hallen finns nedgång till källarplanet och vindslucka.

KÄLLARPLANET: Detta är våningen för familjens tonåring, för egenföretagaren eller för övernattande gäster! Källarplanet har egentligen oändliga möjligheter och det är bara fantasin som sätter gränserna. Detta plan rymmer ett stor gillestuga som kan delas av för ytterligare ett sovrum vid behov eller där pyssel kan få stå kvar framme och där kanske ljudnivån från Tv-spel inte spelar någon roll? Badrum med tvättmöjligheter. På planet finns också ett pannrum och förrådsrum med stor potential att användas till något på önskelistan. Källarplan nås både från hallen på entréplan och från utsidan av huset.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy