Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hälsingevägen 16, Önsta Gryta, Västerås
Typ
Kedjehus
KVM
123.0 kvm
Tomt
661 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Ljuvligt hus med garage, carport och friköpt tomt!

Välkommen till detta välplanerade enplanshus som erbjuder en boyta om 123 kvadratmeter, en underbar friköpt tomt samt både garage och carport. Kliv in i detta hus och upptäck ett hem med en inbjudande känsla och sobra färgval som uppmuntrar till umgänge. Här har du chansen att flytta in i ett smart planerat hem vars luftiga känsla bäddar för ett bekvämt och harmoniskt boende för den stora familjen. Vidare är tomten är en dröm för både barn och vuxna och här erbjuds redskapsförråd, odlingsmöjligheter, sol hela dagen och välskött gräsmatta intill bostadens altan. Det finns gott om plats på altan för att bjuda in släkt och vänner till mysig grillfest en ljummen sommarkväll.

Den ljusa och trevliga hallen välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett modernt kök med generösa arbetsytor, luckor i mörkt trä samt rymlig matplats framför burspråksfönster som ger ett riktigt härligt ljusinsläpp. Vidare har huset fyra sovrum och ett lättmöblerat och rymligt vardagsrum med luftiga sällskapsytor och gott om plats för både loungedel och matsalsgrupp. Boendet erbjuder två smakfullt inredda badrum med duschmöjligheter. Intill köket erbjuds dessutom en praktisk groventré där du enkelt bär in matkassarna efter veckohandlingen. Garaget är väl tilltaget och möjligheten finns att inreda ett extra tonårsrum med egen ingång från baksidan av huset.

Området är barnvänligt och begränsat med trafik. I närheten finns flertalet skolor, förskolor, matbutik och busshållplats. Endast 10 minuters cykelfärd från bostaden nås Rocklunda med elljusspår, sport och fritidssysslor. Ett boende som gör vardagspusslet lätt att lägga.

VÄLKOMMEN HEM.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy