Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sörgårdsvägen 80, Solhem, Stockholm
Typ
Villa
KVM
134.0 kvm, biarea 133.0 kvm
Tomt
1 021 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

RYMLIG FAMILJEVILLA I SOLHEM

Denna Solhemsvilla är mycket välplanerad med 7 rum om totalt 134 + 132 kvm och en stor altan i syd/västläge. Plan trädgårdstomt med fina gräsytor inbjuder till både lek och bollspel. På entrévåningen välkomnas ni in till stora, öppna sällskapsytor med stora fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusflöde. Hemtrevligt kök med plats stora middagar med många vänner till bords. Här finns även bostadens kamin vilket ger en fantastisk myskänsla under middagen. Det inspirerande köket med generös matplats har direkt access till den soliga altanen med gott om utrymme för både loungemöbler och solstolar. I huset finns möjlighet att dela av källarplanet för att skapa en uthyrningsdel, perfekt för att få in extra intäkter eller om 20-årigen som vill flytta hemifrån men insett att bostadsbristen är ett faktum. se alternativ planlösning.

DET FINA ENTRÉPLANET, MED UNDERBARA SÄLLSKAPSYTOR OCH HÄRLIG LJUSSÄTTNING FRÅN STORA FÖNSTER....
Entréplan har fyra sovrum, alla rymliga och med plats för skrivbord och garderober. Stort kök med generösa matplatsytor för stora middagar med både familj och vänner. Vardagsrummet intill med gott om ljusinsläpp med plats för den rymliga familjesoffan. Badrum med dusch, förberett för tvättmöjligheter. Vid entrén finns gott om avhäggningsmöjligheter i kapprum och gäst-wc.

KÄLLARPLANET MED MÖJLIGHET ATT DELA AV FÖR EN UTHYRNINGSDEL....
I källarplan kompletteras bostaden med ytterligare ett väl tilltaget sällskapsrum, möjlighet till både tonårshäng och biorum. För vänner eller släkt som är på besök finns ett inrett gästrum. I källarplan finns en del av villans bekvämligheter så som tvättstuga, dusch med wc, ingång till garaget och flertalet förrådsutrymmen finns med ypperliga förvaring.

Garaget är rymligt och innefattar även verkstad och förråd förutom bilplats. På infarten ryms ytterligare flertalet bilar.

ÖVRIGT: Åter till den vackra trädgårdstomten om total 1021 kvm. För den odlingsintresserade finns gott om solbadande ytor för framgångsrik egenskörd. Tomten har plana lekvänliga gräsytor och uppvuxna fruktträd som återkommer år efter år. Möjlighet att bygga ett orangeri/växthus i västerläge är en oslagbar plats för mysiga sensommarkvällar. Läget med närhet till förskola, skola och bra kommunikationer gör vardagsbestyren enkel för hela familjen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy