Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
9 975 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Trappvägen 4, Edsviken, Sollentuna
Typ
Villa
KVM
94.0 kvm, biarea 55.0 kvm
Tomt
1 559 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Fantastisk utsikt över Edsvikens vatten!

Välkommen till en fastighet med mycket attraktivt läge! Fantastisk utsikt mot Edsvikens vatten och ett stenkast från härliga badstränder. Huset som är från 1922 är i behov av renovering, har en boarea 94 kvm och en biarea 55 kvm. Entréplan med veranda, kök, rymligt vardagsrum och matsal med strålande utsikt. Övre plan med 2 bra sovrum och badrum. Källarplan med hobbyrum, tvättstuga, pannrum och förråd. Stor lätt sluttande trädgårds- och naturtomt på hela 1559 kvm med flera äppelträd, svarta vinbärsbuskar plommon- och päronträd. Här har man parkmark som granne och strålande utsikt över Edsviken glittrande vatten.

Attraktiva Edsviken som sommartid bjuder på bad och båtliv och vintertid skridskoåkning ett stenkast från tennisbanor och båtklubbar. Det finns härliga cykel- och promenadstråk utmed vattnet förbi Silverdal till Ulriksdals- och Haga slott och vidare runt hela Edsviken med Edsbergs slott och Strandvägen.

Fastigheten ligger väldigt centralt i kommunen med utmärkta kommunikationer till City, Kista och Arlanda, promenadavstånd till nyrenoverade Sollentuna Centrum, skola, förskola, Ungdomens hus, Edsbacka Bistro, Edsbacka Wärdshus, Edsbergs parken, Simhall med träningscenter, Sollentunavallen med ishall, friidrottsanläggning och fotbollsplan. Det finns flera skolor och förskolor i närområdet. Bra kommunikationer med buss på Sollentunavägen och Pendeltågstation vid Sollentuna Centrum.

Allmän information

Pris

9 975 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Tomtareal/mark

1 559 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

94 kvm

Biarea (BIA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Trappvägen 4

Ort

Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Taxeringsår

2021

Värdeår

1929

Taxeringsvärde byggnad

1 905 000 SEK

Taxeringsvärde mark

4 959 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

6 864 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SOLLENTUNA TAMBUREN 6

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1922

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter last

Avtalsservitut: Villa - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VILLA

Inteckning

Inteckningar

3

Totalt belopp

400 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl