Länk kopierad!

Visningar

lör 10 dec 11:15 - 12:00
Varmt välkomna på visning! Föranmäl gärna ert intresse.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 450 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sundbyvägen 11A, Sundby Park, Strängnäs
Typ
Radhus
KVM
123.0 kvm, biarea 5.0 kvm
Tomt
165 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt gavelradhus med stor terass i sydväst!

Välkomna till Sundbyvägen 11A och ett modernt gavelradhus med terass i sydvästläge! Beläget i familjevänliga Sundbypark med bekvämt avstånd till både skolor och centrum. Här erbjuds ett rymligt radhus med goda sociala ytor, lyxig takterass, tre sovrum, inglasad balkong och två helkaklade badrum varav det ena med ordentlig bastu.

Huset präglas av en genomgående hög standard med ekgolv i hela bostaden, fönsterbrädor i marmor, ljus färgsättning, och smarta förvaringslösningar. Du välkomnas in av en genomtänkt entréhall med garderober och praktiskt klinkergolv. Kök och vardagsrum utgör tillsammans en enda stor, öppen sällskapsyta med plats för vänner och familj. Fullutrustat kök med moderna vitvaror och generösa arbetsytor i bekväm arbetshöjd. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till insynsskyddat altandäck och charmig trädgård. Vattenburen golvvärme i hela huset, fiber finns installerat. Händigt förråd i anslutning till trädgården.

I Sundbypark bor du med ett fantastiskt läge ett stenkast till närmsta skola och promenadavstånd till Strängnäs centrum, småbåtshamn och butiker. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Strängnäs och resecentrum på 10 respektive 17 minuter. Tre parkeringsplatser tillhör fastigheten.

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall
Välkomnande hall med klinkergolv, garderober och dörr in till helkaklat bad- och tvättrum. Inrett med målade väggytor och klinkergolv.

Vardagsrum
Stort trevligt vardagsrum med matplats och panoramafönster med lamellgardiner åt två väderstreck. Från vardagsrummet är det utgång till altan och liten trädgård söderläge. Inrett med ekparkettgolv och målade väggytor.

Kök
Invid vardagsrummet ligger det ljusa köket med matplats vid fönster mot altanen och skåpinredning i ek. Moderna vitvaror och generösa arbetsytor i bekväm arbetshöjd. Inrett med ekparkett och målade väggytor.

Bad- & tvättrum
Helkaklat bad- och tvättrum. Handfat i kommod, tvättmaskin & torktumlare och praktiskt arbetsbänk med förvaring.

Andra plan, inrett med genomgående ekparkett och tapetserade väggar.

Hall i mitten med klädkammare och utgång till inglasad balkong. Praktiskt klädkammare.

Huvudsovrum
Ljust sovrum med fönster i svalt norrläge. Praktiskt förvaring via skjutdörrsgarderob. Plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring om så önskas.

Sovrum 2 & 3
Två bra sovrum med plats för enkelsäng, arbetsbord och förvaring. Inredda med målade väggytor och ekparkettgolv.

Badrum
Stort helkaklat badrum med väl tilltagen bastu. Handfat i kommod, badrumsskåp och välva duschväggar.

Tredje plan
Mycket trivsamt allrum i vinkel med utgång och vy mot den stora takterrassen i sydväst. Från terrassen är det en strålande utsikt över intilliggande landskap. Perfekt sällskapsyta under sena sommarkvällar. Allrummet används idag som huvudsovrum. Inrett med ekparkettgolv och tapetserade väggar.

Bad- och tvättrum

Golv: klinker med vattenburen golvvärme. Väggar: kakel. Skåpinredning i ek och spotlights i taket. Utrustning: tvättställ, wc, dusch med vikvägg, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Nibe frånluftsvärmepump.

Kök

Kök Golv: ekparkett. Skåpinredning: HTH-kök i ek. Utrustning. spis med induktionshäll, inbyggd mikro (AEG), inbyggnadsugn (AEG), fläkt, 2 st kombinerade kyl/frys (AEG) och integrerad diskmaskin. infällda spotlights i taket.

Badrum

Badrum med bastu, övre plan Golv: klinker med vattenburen golvvärme. Väggar kakel. Skåpinredning i ek. Utrustning: tvättställ, wc, dusch och bastu. Spotlights i taket och fönster.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 450 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

165 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

123 kvm

Biarea (BIA)

5 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Sundbyvägen 11A

Ort

Strängnäs

Kommun

Strängnäs

Taxeringsår

2021

Värdeår

2009

Taxeringsvärde byggnad

1 749 000 SEK

Taxeringsvärde mark

655 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 404 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STRÄNGNÄS BRAGE 8

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2009

Typ av byggnad

2 ½ plan

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Typ av uppvärmning

Vattenburen golvvärme via Nibe frånluftsvärmepanna

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

Övriga byggnader

Utvändig förrådsbyggnad.

Ekonomi

Kommentar

Posten vatten och avlopp inkluderar renhållning och vägavgift.
Posten uppvärmning avser även hushållsel.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

8 880 SEK/år

Uppvärmning

24 900 SEK/år

Årlig elförbrukning

15 020 kWh/år

Elkostnad

10 661 SEK/år

Försäkringskostnad

4 414 SEK/år

Summa driftkostnad

48 855 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Bresshammar 1:62 Mfl"sundby-Lindallén", Detaljplan (Beslutsdatum: 19880330)

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: Väg, grönområde, parkering, va-ledningar, infartsytor, avfallshantering - Se beskrivning

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

2 465 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta