Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 200 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Vildrosgatan 113, Vasatorp, Helsingborg
Typ
Radhus
KVM
122.0 kvm
Avgift
5 181 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmigt radhus beläget i Vasatorp. Lättskött uteplats i söderläge & egen p-plats!

På Vasatorps absolut bästa läge, precis intill det lummiga grönområdet, kan vi nu erbjuda detta mycket attraktiva radhus uppfört 2017 med adress Vildrosgatan 113. Här bor man med närhet till grönska, mataffärer, skolor, aktiviteter och goda kommunikationer.

Radhuset fördelar sina 122 kvadratmeter på två plan och fem rum och kök. Entréplan erbjuder ett öppet modernt kök med fullutrustad maskinpark och goda arbetsytor. Kök med matplats och vardagsrum ligger öppet i ett stort rum. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med duschhörna, klädvårdsrum samt ett förvaringsrum som även kan användas som kontor. En trappa upp når vi ovanvåningen, här finner man tre rymliga sovrum, ett ordentligt allrum som går att dela av och göra till ett fjärde sovrum samt ett helkaklat badrum. Från vardagsrummet når vi trädgården i söderläge som erbjuder ett lättskött trädäck samt en förråd. Utanför trädgården ombonas området om grönska och fina lekplatser. Såväl invändigt som utvändigt finner vi ett fint skött hem med stilrena materialval och god standard.

Från ytterdörren har man gångavstånd till härlig natur, Filborna arena, busshållplats, Maxi stormarknad, Coop, vårdcentral, förskolor och skolor 1-9. Från området har man goda förbindelser med buss och med bil når man E4/E6 samt väg 111 inom några få minuter. Sammantaget ett bekvämt boende med det mesta runt hörnet!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Allmän information

Pris

3 200 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

ca 122 kvm

Boareabeskrivning

viss avvikelse kan förekomma

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vildrosgatan 113

Ort

Helsingborg

Kommun

Helsingborg

Lägenhetsnummer BRF

10

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Kinarosen

Organisationsnummer

769632-9882

Allmän information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmars ekonomiska intressen genom att i förenings hus upplåta bostadsrättslägenheter under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Föreningen registrerades 2016-10-05 och är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Kinarosen 1 på Vildsrosgatan 99 i Helsingborg. Föreningen består av 13 bostadsrätter om totalt 1599 kvadratmeter.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Ansluten till stadsnät/fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd till varje bostadsrätt finns i anslutning till uteplats. Gemensamt miljörum finns.

Antal lägenheter

13

Ekonomi

Månadsavgift

5 181 SEK/månad. I avgiften ingår sophämtning, vatten, p-plats samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Beskrivning månadsavgift

Kostnad för el, varmvatten och värme tillkommer.

Andelstal

7,63000

Andelstal insats

Uppgiften har ej gått att få fram

Andel av månadsavgift

Uppgiften har ej gått att få fram

Andelstal kommentar

enligt bostadsrättsföreningens mäklarbild

Kommentar

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon och är en uppskattad kostnad. Observera att kostnaden kan variera beroende på hushållets storlek och förbrukning.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

800 SEK/månad

Hushållsel

1 550 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 550 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

89 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

70 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Nils Eriksson, Nils Energideklarationer AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl