Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rudsjövägen 78, Duvnäs utskog, Nacka
Typ
Radhus
KVM
100.0 kvm, biarea 18.0 kvm
Tomt
204 kvm (tomträtt)
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Magnus Willes
Ansvarig mäklare Magnus Willes

Välskött radhus i familjeidylliska Duvnäs Utskog

Välkommen hem till detta fantastiska och välskötta radhus i familjeidylliska Duvnäs Utskog. Här bor du på populära Rudsjövägen med direkt närhet till natur, vatten, förskolor och skolor. Det lugna och trevliga området är mycket populärt bland barnfamiljer, här leker barnen fritt med vännerna i grannhusen eller på någon av de många lekplatserna i närheten. Detta radhus är beläget i länga med återvändsgata som är helt fri från trafik. Radhuset är mycket välplanerat och här finns gott om plats för både förvaring och socialt samspel. Huset bjuder på uteplatser i två väderstreck med sol från tidigt morgon till sen kväll. På tomten hittar ni svartvinbärsbuskar och såväl äppel- som plommonträd. Ett drömboende där ni kommer att stormtrivas helt enkelt.

På entréplan möts du av husets hjärta, ett smakfullt renoverat kök med tillhörande rymlig matplats, här finns gott om plats för både familj och vänner. Gediget ljusinsläpp från stora fönsterpartier med vy mot framsidans trädgård. Här finns också två fullstora sovrum, båda med inbyggda garderober och ljuvlig utsikt mot baksidans skogsbryn. Helkaklat badrum med golvvärme. Hallen är inbjudande, rymlig och bjuder på stort garderobsparti. På framsidan finns utöver mysig altan även ett rymligt förråd.

På nedre plan finns vardagsrum, stort sovrum, tvättstuga, duschrum och gästbadrum med wc och handfat. Här finns också gediget med förvaringsutrymme. Från vardagsrummet når ni den magiska baksidan med trädackad altan i söderläge. Baksidans tomt mynnar ut i ett lugnt och härligt skogsområde vilket inte bara ger ett gott insynsskydd utan också skapar en gemytlig och rofull känsla.

Radhuset har tre sovrum, två badrum, vardagsrum, stort kök och rikligt med förvaringsutrymmen. För den som önskar finns utrymme nog att skapa ett extra sov- eller allrum. Genomgående gott ljusinsläpp från stora fönsterpartier och två trevliga trädäckade altaner. Marken är tomträtt med en årlig avgäld och krav på medlemskap i samfällighetsförening. I samfällighetsavgiften ingår bla. uppvärmning, kall- och varmvatten, garageplats, kabel-TV och bredband via fiberanslutning.

Duvnäs Utskog är ett populärt, lugnt och barnvänligt område med närhet till vatten och sköna naturområden. Ta en promenerad till Kungshamns vackra semesterstugeområde eller till Kungviken alldeles vid vattnet. I området finns även Ekensberg som arrangerar allt från konferenser till festligheter, de har även en trevlig Diner Club. I nära anslutning ligger även naturreservatet Nyckelviken med underbara strövområden, motionsslingor, lantgård med djur samt Nyckelvikens Herrgård anno 1700-talet.

Ektorps Centrum är det närmaste centrumet med mataffärer, restauranger, gym och caféer. För den som önskar ett bredare utbud så ligger Nacka Forum endast en kort bil- eller bussfärd bort.

Kring Duvnäs Utskog så finns flera förskolor och skolor till exempel den populära förskolan Utskogen och grundskolan Borgvallaskolan med sann en "bullerby"-anda. På nära avstånd finns även Skuru skola med åk F-9. Busskommunikationer i området är goda med flera busslinjer som går direkt till Slussen, närmsta busshållplats ligger inom ett nära gångavstånd.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy