Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Badbergsvägen 2, Margretelund, Österåker
Typ
Villa
KVM
187.0 kvm, biarea 43.0 kvm
Tomt
2 530 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Stor genuin villa med sjöutsikt, båtplats, bastu och dubbelgarage

Välkommen hem till denna stora ljuvliga villa (totalyta om 230 kvm) med härlig sjöutsikt över Sätterfjärden i populära Margretelund. Från huset når du stranden vid Fiskartorpet på badrocksavstånd eller båtplatsen (Fiskartorpsbryggan) som ligger inom synhåll från huset. Eller varför inte kombinera ett dopp vid badet för att sedan gå upp till den härliga bastun med sjöutsikt som ligger i ett separat hus med egen terrass.

Stor villa med totalt 5 sovrum och två vardagsrum gör att den är både representativ och att den inrymmer en större familj. Läget är bedårande med utsikt över Sätterfjärden som är en lugn vik med access till Trälhavet och hela Stockholms skärgård. Här finns både seglarskolor, båtplatser och en fint bad med både sandstrand och bad från klipporna. Med båt är det inte mer än 5 M till Vaxholm eller ca 8 M till Grinda.

När du kommer in i huset öppnar sig vardagsrummet upp med uppvärmt marmorgolv och en härlig modern braskamin. På entréplanet finns två sovrum, ett gym, gott om förrådsutrymmen samt tvättstuga och WC. På övre plan finns ett till vardagsrum med Contura braskamin och fantastisk sjöutsikt över Sätterfjärden samt balkong i två väderstreck, tre sovrum (varav två med sjöutsikt), ett badrum, fint kök med egen terrass. Från vardagsrummet leder även en trappa upp till en stor vind.

* Sjöutsikt
* Båtplats med servitut
* Badrocksavstånd till sandstrand, klippbad eller via brygga
* Dubbelgarage
* Bastu i eget "loungehus"
* Två moderna braskaminer

Fin södervänd naturtomt med både gräsmatta, fruktträd samt trädgårdsland för egen odling. Många fina träd som ramar in huset vilket gör att huset smälter in på ett naturligt sätt.

Stort garage med plats för två bilar med loft ovanpå samt parkering för flera bilar.

ICA Favoriten ligger bara 1 km från huset med tillhörande välsorterad Järnia butik. Mitt över torget i Margretelunds Centrum finns flera restauranger, vårdcentral, apotek samt kiosk.
Nära till Roslagsbanan med ca 5-10 min gångväg (ca 1 km) eller direktbuss till Humlegården eller Kista. Åkersberga Centrum ligger på 10-15 min gångavstånd (ca 2 km) och ett par minuter med bil.
Läs mer om förskolor och grundskolor i kommunen under länkar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy