Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 500 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Boet Äng 1, Stora Åby, Ödeshög
Typ
Villa
KVM
184.0 kvm, biarea 143.0 kvm
Tomt
1 722 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

STORT HUS MED HÄRLIGA UTRYMMEN OCH EN VÄLSKÖTT TRDÄGÅRD!

Här förbereds nu en försäljning av detta charmiga hus i Boet som ligger söder om Ödeshög. Huset är fint inramat av grönskande träd på den vackra av Holaveden . Här finns stora ytor för barnen att springa och leka i en trygg och kreativ miljö. Till huset finns även ett gårdshus med två förråd samt ett vidbyggt garage med plats för både bil och hobbyverksamhet.
Huset om en totalyta om 327 kvadratmeter fördelas mellan tre våningsplan där entréplanet och övervåningen har en boyta om 184 kvadratmeter och en källare om 143 kvadratmeter som till stora delar är inredd. Huset passar familjen som söker många ytor och sovrum, samtidigt som huset erbjuder flera härliga sociala ytor! Entréplanet omfattar 3 sovrum, kök med matplats intill, vardagsrum med en mysig braskamin och vackra takbjälkar med belysning. Vidare finner ni ett rymligt helkaklat badrum. Övervåningen erbjuder ett allrum, helkaklat duschrum samt ett sovrum.För mer info vänligen kontakta mäklaren på 070 33 41 928 eller daniel.lahdo@skandiamaklarna.seVälkommen med din intresseanmälan!

Allmän information

Pris

2 500 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 722 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

184 kvm

Biarea (BIA)

143 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Boet Äng 1

Ort

Ödeshög

Kommun

Ödeshög

Taxeringsår

2021

Värdeår

1929

Taxeringsvärde byggnad

895 000 SEK

Taxeringsvärde mark

154 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 049 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ÖDESHÖG ÅBY-ÄNG 1:6

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1909

Om-/tillbyggnadsår

1972

Avlopp

Enskilt avlopp

Vatten

Enskilt vatten året om

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

1 143 SEK/år

Uppvärmning

17 356 SEK/år

Sotning

150 SEK/år

Renhållning

2 352 SEK/år

Årlig elförbrukning

11 000 kWh/år

Försäkringskostnad

5 732 SEK/år

Summa driftkostnad

26 733 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

7 868 SEK/år

Inteckning

Inteckningar

9

Totalt belopp

508 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl