Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 050 000 SEK / Utgångspris
Adress
Skördevägen 49, Åkers Styckebruk, Åkers Styckebruk
Typ
Radhus
KVM
116.0 kvm
Avgift
6 117 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerat bostadsrättsradhus i omtyckt kvarter!

Välkomna till populära Skördevägen och ett välplanerat bostadsrättsradhus. Här erbjuds ett familjevänligt boende på 116 kvadratmeter fördelat på två plan. Bostaden inrymmer fyra sovrum, två badrum och ett rymligt kök med tillhörande matplats. Stort socialt vardagsrum med utgång till altandäck och insynsskyddad trädgård i sydvästläge! Lummig uteplats i anslutning till entrén. Två isolerade förråd. Perfekt pendlarläge med kort bilresa till E20 och Läggesta tågstation där tåget tar dig till Stockholm på 38 minuter.

Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett rikt kulturarv. Sjön Visnaren med allmän badplats övergår i de vackra Marvikarna med en paddlingsled hela vägen till Gnesta. Skottvångs gruva med restaurang, barnteater och musikunderhållning finns inom cykelavstånd.

Rumsbeskrivning

Entréplan

Inbjudande entréhall med goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring. Hallen är inredd med målade väggytor och plastmatta. Entréhallen leder vidare till kök & vardagsrum.

Stilrent vardagsrum med stora sociala ytor och plats för det större sällskapet. Vardagsrummet är inrett med parkettgolv och platsbyggd hyllnisch med infällda spotlights. Via glasdörren kommer ni ut till det takade altandäcket och trädgården i härligt sydvästläge. Här finns även ett isolerat förråd som kan nyttjas året runt.

Smakfullt kök inrett med vita skåpluckor och belysta vitrinskåp. Matplats invid fönster med utsikt mot husets entré och uteplats. Stort fönsterparti ger ett behagligt ljusinsläpp och trevlig atmosfär.

Intill köket finns ett sovrum inrett med laminatgolv och vitmålade väggytor. Plats för enkelsäng, arbetsbord och förvaring. Trevligt fönster vetter mot trädgården och altandäcket.

Rymligt badrum inrett med vitt kakel och våtrumsmatta.

Praktisk groventré/tvättstuga intill hallen inredd med plastmatta. Ordentlig tvättstuga med tvättho, tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan

Välkomnande trappa leder upp till övre plan. På övre plan finns tre sovrum, rymlig klädkammare och badrum. Modernt helkaklat badrum inrett med klinker i mörkare nyans och antracitfärgat kakel.

Huvudsovrummet är inrett med modern heltäckningsmatta och ljus färgsättning. Dubbelsäng och gott om plats för förvaring. Fönster mot trädgården med strålande västerläge.

Sovrum 2 är inrett med laminatgolv, målade väggytor och fondvägg. Plats för enkel- alternativt dubbelsäng, förvaring och arbetsbord.

Sovrum 3 är inrett med två enkelsängar, arbetsbord och förvaring. Fönster i charmigt västerläge.

Rymlig klädkammare i anslutning till hallen.

Badrum

Utrustning: Handfat i kommod, wc, dusch

Badrum

Utrustning: Handfat i kommod, wc och badkar, platsbyggdahyllplan, duschvägg, eluttag, badrumskåp, handukstork, fönster i österläge.

Kök

Utrustning: Bänkskiva i laminat. Kyl & frys i fullstorlek, glaskeramikhäll, integrerad diskmaskin, fläkt. Integreradugn och inbyggnadsmikro.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Energideklaration Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 050 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

116 kvm

Gatuadress

Skördevägen 49

Ort

Åkers Styckebruk

Kommun

Strängnäs

Lägenhetsnummer BRF

00049

Våningsplan

2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Skördevägen 1

Organisationsnummer

769602-4913

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
24 lägenheter.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Inga avgiftshöjningar är inplanerade under 2022

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Fiber finns installerat.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 24

Antal lägenheter

24

Byggnader

Byggår

1984

Ekonomi

Månadsavgift

6 117 SEK/månad. I avgiften ingår Inklusive: parkeringsplats. kallvatten, basutbud kabel-tv.
Uppvärmningskostnad och hushållsel tillkommer.
Fr.o.m 1/1 ingår fiber 250/250 i avgiften.

Andelstal

0,0707000

Andel av BRF nettoskuldsättning

413 933

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

974 SEK/månad

Hushållsel

1 680 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 804 SEK/månad

Antal personer i hushållet

6

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl