Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Krukmakaregatan 9, Centralt norr, Örebro
Typ
Villa
KVM
97.0 kvm, biarea 67.0 kvm
Tomt
466 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Boende med fantastiskt läge!!

Varmt välkomna till Krukmakaregatan 9!

Invid lugn återvändsgata i centrala norr med ett toppläge och granne med Svampen! Här välkomnas familjen till denna 30-tals villa om 97 kvadratmeter fördelat över 5 ROK och en inredd källare om 67 kvm att disponera fritt!
Med praktiskt klinkergolv i den ljusa och härliga hallen leds vi in i bostaden. Köket är nyrenoverat och här erbjuds du bland annat stora arbetsytor, en mängd förvaring, fullstor kyl och frys i borstat stål, praktisk köksö och liten mysig bar att briljera vid med trevlig sällskap. I direktanslutning genom det smakfulla valvet finner vi den separata matplatsen.
I samma riktning som den vackra fiskbensparketten leds vi vidare in i vardagsrummet där det finns gott om plats för fredagsmyset. Barnen eller gästen kan bekvämt ta steget in i sovrummet /kontoret efter en kväll av festligheter och trevligt umgänge. Entréplanet bjuder även på ett stilfullt renoverat badrum.

En våning upp finner vi ett allrum som enkelt kan omvandlas till ett separat sovrum med hobbyytor intill. Rymligt masterbedroom med gott om förvaringsmöjligheter. Separat Wc och plats i den härliga hallen för avkoppling i en skön fåtölj.
I stort sett hela källarplanet är rustat och bjuder på en fräsch tvättstuga, stort förråd, en verkstad med skafferi intill.
Mervärden som vidbyggt enbilsgarage, elektrisk markis, fiber och egen verkstad för den händige. Bergvärme samt 2 st luftvärmepumpar i kombination med 3glas isolerfönster bidrar till god komfort samt låga driftkostnader. Värme på vintern samt ac under varmare sommardagarna om så önskas.

Sist men inte mist välkomnas ni ut till den underbara uteplatsen med möjlighet att komma ut via verandan i anslutning till köket. Den inglasade altanen (delvis isolerad) från 2021 blir det förlängda rummet ut i trädgården som erbjuder frodiga fruktträd och bärbuskar. Trädgården är välplanerad med stora planterings- och odlingsmöjligheter.

Som boende centralt på Norr, bor ni med en närhet till city, Rynningeviken, skolor och förskolor, svampen, matbutiker, restauranger, promenadstråk, lekplatser med minigolfbana, tennisbanor, av/påfart till E18/E20 och mycket mer.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy