Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lövkojevägen 36, Hedvigslund, Nacka
Typ
Parhus
KVM
176.0 kvm, biarea 9.0 kvm
Tomt
315 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Välplanerat parhus i bästa läge!

Smakfullt parhus i ogenerat läge!

Varmt välkommen till detta ytterst välplanerade parhus i barnvänliga Hedvigslund! Ett mycket smakfullt boende där man med skicklighet fått till det lilla extra. Färgsättningen i huset är i symbios mellan rum och våningsplan och allt är mycket sobert och stiligt. Ett hem att trivas i!

Här bor man med närhet till förskolor, skolor och kommunikationer. Med en uteplats i helt ogenerat läge och naturen som närmsta granne finns här möjlighet
för såväl kontemplation som äventyr för de yngre i skogen och härliga promenader för familjen. Nära huset finns även fullskalig aktivitetspark där barnen kan ta ut svängarna ordentligt.


- Låg drift och väldigt energisnålt boende.
- Områdets största hustyp.
- Ett av områdets allra bästa läge - helt ogenerat i sydväst.
- Carport med tillhörande förråd.
- God förvaring i huset.
- Direkt närhet till allt som barnfamiljen önskar i vardag som fritid.

Direkt när vi kliver in i huset är den ombonade känslan påtaglig. Den mycket smakfulla och varma färgsättningen i kombination med att det första vi möts av är naturens egen tavla ger en känsla av att man kommit hem.
I husets entréplan finns ett ljust och trevligt kök med matplats och i anslutning till detta har vi det rymliga vardagsrummet. Här finns både matsalsmöbel och soffhörna. Rummet har ett generöst ljusinsläpp från fönsterpartiet, och från den helglasade altandörren nås trädäcket som löper längs med huset. Perfekt med eftermiddag- och kvällssol och återigen - läget kan inte bli bättre!

I entréplanet finns badrum med dusch samt ett separat klädvårdsrum med dörr mot carporten.

På mellanvåningen har vi den privata sfären med fyra sovrum samt ett härligt badrum med både duschhörna och hörnbadkar. Självklart med kakel, klinker och golvvärme för frusna fossingar.

Det övre planet har en mycket generös takhöjd, rummet lämpar sig väl som ett härligt familjerum där man ser en film tillsammans eller spelar spel när höstens mörker lägger sig utanför. Eller varför inte fantastiskt master bedroom? Bara fantasin sätter gränser.

Området är mycket populärt och har goda busskommunikationer till såväl Gullmarsplan som Slussen, goda tvärförbindelser till Tyresö, Nacka och Haninge. Med bil tar det inte många minuter till Tyresö C och dess utbud. För närservice finns Älta C.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy