Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Södervägen 59, Huddinge - Högmora, Huddinge
Typ
Parhus
KVM
72.0 kvm, biarea 45.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Charmig parhus i hjärtat av Högmora!

Välkommen till detta förtjusande parhus som är perfekt beläget mitt i charmiga Högmora! Här på Södervägen 59 möts du av en smakfull och elegant bostad som utstrålar stil och kvalitet. Detta är verkligen ett av de mest eftertraktade lägena i området, och du kommer att förälska dig i det så fort du kliver in.

På en tyst återvändsgata väntar detta hus med en solig och rymlig tomt, komplett med ett härligt altandäck. Här kan du njuta av solen och utomhuslivet i lugn och ro.

Den genomtänkta inredningen är genomgående stilren och av hög kvalitet. Materialvalen är både tilltalande och estetiskt tillfredsställande. Det öppna sambandet mellan köket och vardagsrummet skapar en social och välkomnande atmosfär. Från detta utrymme har du direkt tillgång till den härliga terrassen, som slingrar sig runt husets hörn och bjuder på sol från morgon till kväll. Här finns gott om plats för matbord, loungegrupp och självklart en grillplats för alla trevliga stunder utomhus. Intill terrassen finner du en generös gräsmatta som omges av en nyplanterad häck, perfekt för trädgårdsentusiaster och lekfulla aktiviteter. På entrésidan kan du njuta av kvällssolen i lugn och ro.

Huset erbjuder inte bara fantastiska gemensamma utrymmen utan också två rymliga sovrum, ett modernt badrum med tvättstuga och en välkomnande hall som badar i naturligt ljus.

För den som behöver extra förvaringsutrymme finns ett externt förråd, och du behöver aldrig oroa dig för parkering eftersom det finns två parkeringsplatser med elstolpe direkt i anslutning till bostaden.

Denna pärla är belägen på en lugn återvändsgata med minimal biltrafik, vilket gör det till ett perfekt och tryggt hem för familjen.

Missa inte chansen att uppleva detta underbara parhus på plats. Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy