Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 095 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Södervägen 59, Huddinge - Högmora, Huddinge
Typ
Parhus
KVM
72.0 kvm, biarea 45.0 kvm
Avgift
4 458 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig parhus i hjärtat av Högmora!

Välkommen till Högmora och Södervägen 59, här möts ni av ett mycket smakfullt och stilrent parhus med ett av det bästa lägena i området. Beläget på lugn återvändsgata med solig och väl tilltagen tomt samt altandäck.

Genomgående och undantagslöst påkostade och estetiskt tilltalande färg- och materialval.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör detta till mycket socialt och trivsamt boende. Från både köket/vardagsrummet nås den mycket trevliga terrassen som sträcker sig runt hörnan av huset och erbjuder underbart solläge med sol från morgon till kväll. Gott om plats för matbord, loungegrupp och den obligatoriska grillen. I anslutning till terrassen möts ni av en stor plan gräsyta som ramas in av en nyplanterad häck. Här erbjuds gott om utrymme för planteringar och lek & spel. Kvällssolen njuter ni av från huset entrésida.

Utöver de öppna ytorna i kök och vardagsrum så erbjuds två utmärkta och väl tilltagna sovrum, ett stilrent badrum & tvättstuga samt en välkomnande hall med fint ljusinsläpp.

Externt förråd samt två parkeringsplatser med elstolpe i direkt anslutning till bostaden.

Beläget på lugn återvändsgata med minimalt av biltrafik.

Välkommen på visning!

Allmän information

Pris

5 095 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

72 kvm

Boareabeskrivning

Total yta om 117 kvm. 72 kvm boyta entréplan + 45 kvm biyta övre plan (1,89 m i takhöjd)

Biarea (BIA)

45 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Södervägen 59

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

00043

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -
Hela entréplanet har vattenburen golvvärme. Golven är genomgående enstavig vitpigmenterade träparkett förutom våtutrymmena och delar av entréhallen där det är granitkeramik.
Entréplan präglas av härlig rymd där både trapphus och de sociala ytorna har öppet till nock. Vidare är det generösa sociala öppna ytor mellan vardagsrummet, matplatsen och köket. De stora fina fönsterpartierna i vardagsrummet öppnar upp emot den trädäckade altanen och trädgården.

- ENTRÉ -
När du kliver in i den ljusa hallen imponeras du av trapphuset som är öppet till nock och det trevliga ljusinsläppet från takfönstret. Granitkeramiken i entrén är sober och smälter väl in i övergången mot det vitpigmenterade trägolvet.

- BADRUM -
I anslutning till entrén finns duschrum med tvättkommod, handdukstork, dusch och toalett. Dessutom inryms även tvättmaskin och torktumlare samt frånluftsvärmepump.

- KÖK -
Lättarbetat kök från svenska Marbodal och luckorna går i en sober grön ton som tillsammans med bänkskivan i kvartskomposit ger ett harmoniskt intryck. Blandare i krom från Tapwell. Vitvarorna är integrerade från Siemens.

- VARDAGSRUM -
Vardagsrum och matplats tillsammans med köket i anslutning skapar en social miljö där det rikliga ljusinsläppet samt rymden upp till nock bidrar till en energifylld plats som inbjuder till många trevliga stunder med nära och kära.

- UTEPLATS -
Trädäckad altan med utgång från både vardagsrum och ett av sovrummen i tryckimpregnerat trä med ett djup om 3,5 meter och med längd lika husets långsida samt kortsida. Bostäderna avskiljs med en fin spaljé.

- SOVRUM -
Två rymliga sovrum med tre garderober i varje varav det ena har utgång till den trädäckade altanen.

- ÖVRE PLAN -
Består av ett loft om 45 kvm i golvyta med en takhöjd på 189 cm.
Glasräcket ner mot vardagsrummet är en fin detalj som skapar luftighet och möjligheterna på loftvåningen är stora. Ljusinsläppen är generösa från tre takfönster samt fönster från ena gavelsidan. Här kan man exempelvis inreda ytan till ett mysigt tv-rum i ena änden och ett sovrum i andra änden. Fantasin sätter gränserna.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Högmora 51

Allmän information

Trädäckad altan i ypperligt solläge och trädgård med nyttjanderätt.

TV/internet

Internet: Fiber

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 50

Byggnader

Byggår

2021

Ekonomi

Månadsavgift

4 458 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår vatten, två parkeringar samt sophämtning.

Andelstal kommentar

Andelstal: 0,0237300
Andel av årsavgift: 2,37292

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Två p-platser med motorvärmare ingår i månadsavgiften.

Dokument (pdf)

Planlösningar Planlösning entréplan Planlösning övre plan

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl