Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 975 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Trädgårdsvägen 121, Töjnan, Sollentuna
Typ
Radhus
KVM
126.0 kvm, biarea 14.0 kvm
Tomt
170 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hemtrevligt och renoverat radhus med inredd vind!

Välkommen till detta hemtrevliga och renoverade radhus på totalt 140kvm (boyta ca 126 kvm + inredd vind ca 14 kvm). Detta radhus har ett mycket bra läge i barnvänligt och lugnt område. Ett mycket välplanerat hus med öppna ytor och hela 4 sovrum.

Entréplan bjuder på en öppen planlösning mellan hall och det stora renoverade köket med matplats för 6 personer. Vidare ett ljust, hemtrevligt och stort vardagsrum som idag används som både matsal och vardagsrum. Från detta trivsamma rum har du utgång till den trädäckade uteplatsen som både är insynsskyddad och solig. Trädäcket förlängs även med en mindre trädgårdstomt. Vidare finner du en WC, tvättstuga samt ett förråd på entréplan.

Övreplan består av hela 4 välplanerade sovrum, ett allrum och det moderna samt nyrenoverade badrummet. Från övreplan tar du dig till husets vindsplan där du finner ett stort vindsrum med takfönster. Vindsplan bjuder även på en rymlig klädkammare samt 2 djupa kattvindar som ger detta hus väldigt bra förvaringsmöjligheter. Vindsplan används idag som ett allrum men kan lika gärna ge möjlighet till ett femte sovrum.

Tomten som är 170 kvm bjuder på två uteplatser i olika väderstreck vilket ger dig förmånen att ha sol från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Vidare finner du även ett isolerat förråd om ca 10 kvm. Detta hus har en tillhörande garageplats med el-uttag samt parkeringsplats utomhus.

Några hundra meter från bostaden hittar vi den nyligen helt nybyggda Töjnaskolan och förskola (F-9), invigd 2020. Vidgar vi perspektivet något har man nära till det fantastiska Järvafältet, Edsviken och Norrviken. För den aktiva familjen finns gott om möjligheter till rekreation, träning och strövtåg i naturen. Kring Edsviken finns flera fina badplatser och båtklubbar. På vintern finns möjlighet att åka skridskor på både Norrviken och Edsvikens plogade banor. Vill man åka skidor tar man sig på mindre än en kvart till Väsjöbacken. Vardagspusslet blir enkelt tack vare närmaste förskola och skola på kort promenadavstånd - inget stressande och skjutsande med bil med andra ord. Till fots är det knappt 15 minuters promenad (ca 1,3 km) till Sollentuna centrum där det finns både pendeltåg och ett stort utbud av både restauranger, butiker och service samt gym (SATS). Med bil nås Häggviks handelsplats på ett par minuter där det finns närliggande stormarknader som Ica Maxi, City Gross och Stora Coop - och mycket mer. För större shoppingbehov når du både Sollentuna centrum och Mall of Scandinavia med bil eller pendeltåg alternativt Täby Centrum med bil eller buss. För att ta sig till arbete och nöjen i city finns det flera smidiga alternativa kommunikationer från Sollentuna Station. Från närliggande busshållplatser går bland annat buss 528 som går både till Sollentuna station åt ena hållet och mot Helenelund åt andra hållet varifrån du åker vidare in till city med pendeltåg. Från Sollentuna station in till city tar det ca 16 minuter med pendeltåget. Åt andra hållet tar det ca 22 minuter till Arlanda. Med bil tar det runt 17 minuter in till city och cirka 20 minuter till Arlanda beroende på trafik tack vare närheten till E4:an.

Besiktning samt Energideklaration kommer att utföras och därefter publiceras under dokument.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Rymlig HALL med klinkergolv (2008), garderober och bra plats för ytterkläder. Här finns även luft/luftvärmepumpen (2021). Från hallen har du helt öppen planlösning mot köket och matsalsdelen vilket skapar en väldigt luftig och hemtrevlig atmosfär.

Vidare välkomnas du av det stora och hemtrevliga KÖKET. Ett nyrenoverat och smakfullt kök (2008) med vita köksluckor, svart snygg bänkskiva, vitt kakel ovan bänkskivan samt inbyggda vitrinskåp. Maskinellt utrustad med stor kyl & frys (Miele), induktionshäll (Bosch), inbyggd ugn och micro (Electrolux), fläkt och inbyggd diskmaskin (IKEA). Detta kök har mycket bra förvaringsmöjligheter samt generösa arbetsytor. I köket finns även plats för en MATSALSDEL där det finns utrymme för trevliga middagar för 6 personer. Från matsalsdelen finner du ett stort fönster som gör detta kök väldigt ljust och härligt. Ekparkett (2008) och vita väggar.

Innanför köket finns en rymlig TVÄTTSTUGA med tvättmaskin (Miele) och bra med plats för hänga kläder. Här finner du även varmvattenbredaren (NIBE).

På entréplan finns en WC med plastmatta, vita kaklade väggar, toalett och handfat med förvaringsskåp ovan. Denna WC renoverades 2008 med nya kaklade väggar samt nytt golv.

I anslutning till hallen finner du ett stort förråd som kan användas som matkammare. Här sitter även elcentralen (2015). Mellan detta förråd och WC'n finns det flertal inbyggda garderober samt städskåp vilket ger detta hus ytterligare förvaringsmöjligheter.

Vidare kommer du till hjärtat av huset vilket är det otroligt trevliga och ljusa VARDAGSRUMMET. Ett väldigt stort rum som idag används som både matsal samt vardagsrum. Detta rum har tre stora fönster samt altandörr som tar dig till den soliga trädäckade uteplatsen där solen skiner hela dagen. Ekparketten i detta rum är nytt från 2015.

ÖVRE PLAN

Trappan (2021) från entréplan tar dig upp till övre plan där du möts av en rymlig HALL. Från denna innerhall når man samtliga rum på detta plan. 2021 byttes samtliga golv ut till ett snyggt golv i ekparkett (på övre plan).

Stort, nyrenoverat BADRUM (2015) med mörkgrått klinkergolv, vita kaklade väggar och spotlights i taket. Här finner du ett stort handfat med kommod under, wc, handukstork (eldriven), ett högt förvaringsskåp samt den lyxiga och stora duschen med glasdörrar.

SOVRUM 1 är ett rymligt sovrum med parkettgolv, vita väggar samt både fönster och altandörr till stor balkong.

SOVRUM 2 är ytterligare ett stort och rymligt sovrum med parkettgolv, vita väggar, en garderobsvägg med skjutdörrar samt fönster och altandörr till balkongen.

SOVRUM 3 med parkettgolv, vita väggar och ett stort fönster mot husets framsida. Detta rum används idag som ett arbetsrum/allrum men fungerar lika bra som ett sovrum.

SOVRUM 4 med parkettgolv, vita väggar, ett stort fönster mot husets framsida samt garderober.

VINDSPLAN

Ljust vindsrum (sovrum eller sällskapsrum) med två takfönster (2016)samt bra förvaring i både klädkammare och två kattvindar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2022-09-05

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 975 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

170 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

126 kvm

Boareabeskrivning

Biarea 14 kvm= inredd vind.

Biarea (BIA)

14 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Trädgårdsvägen 121

Ort

Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Taxeringsår

2021

Värdeår

1971

Taxeringsvärde byggnad

1 608 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 597 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 205 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SOLLENTUNA TOFSEN 11

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1971

Utförda renoveringar

Fastukvist ombyggd, 2006
Kök, 2008
Byte av golv hall + kök, 2008
Kaklat väggar WC + nytt golv, 2008
Renovering av förråd (yttertak bytt, målning, renovering invändigt), 2012
Varmvattenbredare, 2015
Elcentral, 2015
Nytt golv vardagsrum, 2015
Målning av fasad, 2015
Omläggning av yttertak, 2015
Renovering av badrum på övre plan, 2015
Byte till 3-glas isoler fönster på samtliga fönster i huset, 2016
Takfönster vindsplan, 2016
Trädäck baksidan, 2016
Vitlasering av trädäck baksidan, 2020
Luft-luft värmepump, 2021
Nytt golv hela övre plan, 2021
Målning av väggar entréplan + övre plan, 2021
Renovering av innertak i vardagsrummet på entréplan och 1 sovrum på övre plan, 2021
Trappa till övre plan, 2021

Typ av byggnad

2-plans radhus med tillbyggd vind

Fönster

3-glasfönster isoler

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-luft och direktverkande el

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träpanel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

FIBER VIA SEOM.
Internet: Fiber, Bahnhof

Uteplatsbeskrivning

Stenlagd entrégård med gott om plats för växtlighet samt utemöbler, intill entrén finns även ett rymligt förråd. Denna trevliga uteplats på framsidan av huset har rikligt med kvällssol.
Ett soligt trädäck på baksidan av huset. Nedanför trädäcket finns en gräsmatta fram till tomtgränsen som omges av häckar och staket. Denna uteplats är väldigt insynsskyddad och här skiner solen hela dagen.

Övriga byggnader

Separat förråd på ca 10 kvm finns på entrésidan.

Ekonomi

Kommentar

Samfällighetsavgiften betalas kvartalsvis vilket blir en kostnad på 3500 kr per kvartal. I avgiften till Samfälligheten ingår vatten (efter avräkning), p-plats i gem. garage, underhåll av lekplatser, Kabel-TV, underhåll av basket och fotbollsplan ,besöksparkering, gröna ytor och sandning och snöröjning av gemensamma vägar.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Samfällighet

14 000 SEK/år

Renhållning

1 822 SEK/år

Årlig elförbrukning

13 052 kWh/år

Elkostnad

31 469 SEK/år

Summa driftkostnad

47 291 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En garageplats som tillhör med el-uttag samt parkeringsplats utomhus.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Sollentuna Tureberg Ga:7

Gemensamhetsanläggning

Sollentuna Tureberg Ga:44

Planer och bestämmelser

Trädgårdsvägen I Töjnan,tureberg, Stadsplan (Beslutsdatum: 19711230)

Inteckning

Inteckningar

11

Totalt belopp

2 125 900 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl