Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kardemummagränd 56, Bergfoten/Hanviken, Tyresö
Typ
Radhus
KVM
117.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

Välkommen till Kardemummagränd 56!

ACCEPTERAT PRIS! CHANS! Nyproducerat stadsradhus från 2020!

Letar du efter ett nyproducerat hem som andas karaktär, arkitektur och charm? Välkommen till Brf Myntan i Tyresö och detta ljuvliga stadsradhus om 5 rok med dubbla altaner.
Här, på en återvändsgata mitt i ett uppvuxet område i natur och skärgårdsnära Tyresö endast 25 min från city finns nu detta mycket lyxiga radhus.
Huset har en sober nordisk arkitektur och design som smälter ihop med sin grönskande omgivning. Stora fönsterpartier erbjuder ljusflöden av rang samt en härlig närhet till naturen utanför som på ett vackert sätt letar sig hela vägen in i ditt vardagsrum.

- Solceller på tak som genererar ca 200-250 kWh/mån under sommarmånaderna
- Nyskick rakt igenom
- Fyra sovrum på övre plan
- Familjärt område
- Nära natur, badsjö och bussförbindelser

Detta radhus framsida är belägen i nordväst och erbjuder ett förråd om 5 kvm för god förvaring upp till nock. Även plats för sittgrupp finns att tillgå med kvällssol.

Husets entréplan karaktäriseras av rejäla och ljusa ytor som i tillsammans med fina materialval och praktiska inslag erbjuder ett socialt plan för hela familjen. Vacker ekparkett och målade väggar är genomgående på planet.
Köket är stilrent och modernt med integrerade vitvaror, goda arbetsytor kompositbänksskiva samt en rymlig matplats med fönster som vetter mot framsidan.
Vardagsrummet erbjuder god rymd och från vardagsrummet med stora fönster når man utgång till baksidans altan i rakt syd-sydost läge med sol hela dagen.
I övrigt erbjuder entréplanet ett rymligt badrum med klädvårdsdel för tvätt och tork, samt förvaring under både trappa och intill hallen.

Övre plan erbjuder fyra rejäla sovrum som binds ihop av en hallyta samt ett badrum av samma eleganta mått som det nedre badrummet.

I föreningen och i området finns, förutom lek i närliggande natur, skog och parkmiljö, en mindre lekplats.
Parkering erbjuds för 250:-/mån.

Området är mycket populärt vilket inte är förvånande då du har nära till populära Barnsjön, busskommunikationer, underbara naturområden, idrottsplatser, Trollbäckens centrum, Tyresö centrum samt mängder av skolor. På gångavstånd nås närbutik, flera förskolor och Hanvikens skola (F-6), Njupkärrs skola (F-6) samt Bergfotens skola (F-6). För den mer idrottsintresserade finns idrottsklass på Nyboda skola och för den musikintresserade finns här även musikklasser.
Kunskapsskolan och Engelska skolan är också två populära skolor i kommunen.

Tyresö är känt för sin närhet till grönområden, skärgård och sjöar. I direkt anslutning till området finns flera badmöjligheter vid Barnsjön (5 min promenad), Långsjön, Drevviken samt Albysjön. I Drevviken går det förutom att bada, även att hyra kanoter och ge sig iväg på utflykt.
Föredrar du trevliga promenader kan jag varmt rekommendera strövområdena i Tyresta naturreservatet som ligger nära liksom Barnsjön/Nyfors och dess omgivande natur med löpspår och utegym.
Alby Friluftsgård är också en mycket populär plats för alla åldrar med badplats, pulkabacke, frisbeegolf och flera grillplatser. Här finns även mysiga Caféer och Uddby Gård med anor från 1400-talet. Här bedrivs idag djur- och naturförskola och på helgerna finns det ponnyridning och möjlighet att klappa getter och får. Under våren kan man besöka lammungar och detta är verkligen som ett litet miniskansen mitt i landsbygdsidyllen. Alternativen är helt enkelt många för den som gillar djur och natur!

Längre ut på Tyresö når man även äkta skärgårdsmiljön med flertalet ansedda båtklubbar, havsbad samt skärgårdsbåtar som tar dig ut till öarna eller slussen från Trinntorps brygga. På vägen dit kan man stanna till för en anrik slottsvandring på Tyresö slott eller varför inte njuta av en picknick på pittoreska Notholmen?

Vill man istället röra sig mot stadens puls så finns det utmärkta kommunikationer som nås på några minuters promenadavstånd med direktbussar till Stockholm City, Gullmarsplan och närliggande kommuner.
Det gynnsamma kommunikationsläget gör att du på 30 minuter från att du låser ytterdörren, är inne i stan. Bättre kan det inte bli!

Bor du i Brf Myntan får du den perfekta kombinationen av lugnt och lummigt tillsammans med närheten till kommunikationer och stadspuls. För den som cyklar finns faktiskt cykelväg hela vägen in till Södermalm.

Ta chansen medan den finns, ni kommer inte ångra er en sekund.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy