Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Östfjällsvägen 8, Näset, Göteborg
Typ
Villa
KVM
116.0 kvm, biarea 24.0 kvm
Tomt
1 105 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Enastående villa med havsutsikt på Näset!

Inom kort presenteras denna idylliska villa ute på Näset! På Östfjällsvägen bor du med promenadavstånd till havet, busshållplats, skola samt dagis. Huset bjuder på välplanerade kvadratmetrar och en magisk utsikt!

I unikt och havsnära läge på populära Näset finner vi denna stora och gedigna villa med stort fokus på sociala ytor både inne och ute. Detta drömboende är perfekt placerat i ett högt läge där havets glittrande vatten ständigt är närvarande och tankarna förs mot kontinentens medelhavsmiljöer. Här bjuds på en generös tomt med bästa solläge och skogen som närmaste granne.

Näset är en cirka tre kilometer lång och två kilometer bred halvö i Göteborgs västra delar, med fina badplatser och vacker natur blir detta en alldeles egen idyll! För den som är båtintresserad finns bland annat Björla Marina/Näsets Båtvarv, en stor hamn med många båtplatser. Härifrån tar man sig enkelt ut till Göteborgs skärgård med sin båt.
Ett av Näsets attribut är Smithska Udden, eller "Smitten" som det ofta kallas i vardagsspråk. Detta är ett flera hektar stor badplats med bryggor, klippor och promenadstigar. Kvällstid under sommarmånaderna samlas man gärna här för att grilla och se på solnedgången!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Planerad försäljning: våren 2023. Mer bilder, planritning, uppmätning samt besiktning kommer efter årsskiftet.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

7 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 105 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

116 kvm

Boareabeskrivning

(Uppmätning kommer inom kort)

Biarea (BIA)

24 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Östfjällsvägen 8

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Taxeringsår

2021

Värdeår

1953

Taxeringsvärde byggnad

1 458 000 SEK

Taxeringsvärde mark

3 236 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 694 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

GÖTEBORG NÄSET 759:322

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1945

Om-/tillbyggnadsår

1989

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Enskilt vatten året om

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter förmån

Officialservitut: Väg

Planer och bestämmelser

Näset,småhus Och Rekreationsområde I Södra Näset, Detaljplan (Beslutsdatum: 19910725)

Planer och bestämmelser

Näset,småhus Och Rekreationsområde I Södra Näset, Ändring av dp (Beslutsdatum: 19930323)

Inteckning

Inteckningar

7

Totalt belopp

1 922 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy