Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kälvestavägen 145, Solhem, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
156.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

BULLERBYKÄNSLA I SOLIGT VÄSTERLÄGE

Med ett fantastiskt solläge på uppvuxen trädgårdstomt, ligger detta vackra engelska radhus om hela 156 välplanerade kvadratmeter. Bostaden är perfekt för stor familj då befintliga 3 sovrum enkelt kan bli 5! Här bor man granne med föreningens underbara park där stora och små gärna samlas för mysiga fikastunder, samt lek och bus på de stora gräsytorna och den fina lekplatsen!

- ENTRÉPLANET HAR HÖGT I TAK, OCH GENOMGÅENDE GOLVVÄRME... välkomnande kapprum med generös avhängningsyta för ytterkläder och skor. I det rymliga, lättarbetade och renoverade familjeköket finns utrymme för matbord med plats för 6-8 personer till middag. Det lättmöblerade vardagsrummet har stora fönster och utgång till ett generöst trädäck och lummig tomt i soligt västerläge. På planet finns även en helkaklad wc med dusch samt en välplanerad tvättstuga med praktisk placering just intill köket.

- MELLANPLANET RYMMER TRE FINA SOVRUM... på mellanplanet finns tre av bostadens rymliga sovrum, en välplanerad walk-in-closet och ett badrum med det efterlängtade badkaret.

- DET UNDERBARA VINDSPLANET... här finns bostadens favoritrum för lek och mys, rummet har ryggåstak som ger en fantastisk rymd! Här finns även ett generöst förrådsrum och skåp i snedtaksutrymme som ger fina förvaringsmöjligheter. Här finns möjligheten att dela av rummet för att skapa fler sovrum efter familjens behov.

- ÖVRIGT... bostaden har flera fina detaljer som ger dess ägare extra guldkant i vardagen, ett litet axplock...entréplanets extra takhöjd och vattenburen golvvärme, stora fönster som ger underbart ljusinsläpp, genomgående rymliga rum samt centraldammsugare. Under sommarhalvåret är den uppvuxna trädgårdens skyddade och soliga uteplatser det självklara valet för goda frukostar, grillmiddagar och avkopplande vila. På den välordnade entrésidan med vackra stenläggningar och blomsterbäddar finns en fin uteplats för mysiga fikastunder och måltider i förmiddagssol. På den lummiga trädgårdssidan skiner solen från lunchtid till sen middagstimme!
En sann Bullerbykänsla präglar området där massor av små kamrater bor i kringliggande hus. På kort promenadavstånd finns både förskola och flera skolor. Det är även kort promenadavstånd till Spånga Torg med butiker, restauranger och fantastiska kommunikationer.

Välkommen till Kälvestavägen 145!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy