Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rusthållarebacken 1, Eslöv, Eslöv
Typ
Villa
KVM
115.0 kvm, biarea 126.0 kvm
Tomt
1 279 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevilla på fantastisk tomt!

Välkommen till Rusthållarebacken 1! Här presenteras en villa som är perfekt för barnfamiljen tack vare möjligheten till många sovrum och perfekta umgängesytor både inomhus och i trädgården. På bottenplan erbjuds idag ett renoverat och luftigt kök med plats för matbord, finrummet och kaminrummet där familjens alla kalas kan firas samt möjlighet till ett sovrum. Här finns också ett stort badrum med badkar och en gästtoalett intill entrén. Övre plan erbjuder familjens avskilda del med möjlighet till tre sovrum samt allrum om så önskas. Källaren blir en praktisk våning med tvättstuga, dusch och mycket goda förvaringsmöjligheter. En del stora poster såsom yttertak och en del fönster är bytta genom åren. Trädgården är en fantastisk oas med flertalet uteplatser i solsäkert läge. På tomten finns praktfulla planteringar, rabatter och stensättningar. Missa inte visning!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkommen in till Rusthållarebacken 1. Här möts vi av en ståtlig hall som erbjuder gott om plats för avhängning. Inbyggda garderober underlättar förvaringen. Rummet sammanbinder hela bottenvåningen. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Gäst-WC:
Precis intill hallen ligger en gästtoalett som fyller sitt syfte med WC och handfat. Våtrumsmatta på väggar och golv.

Kök:
Köket renoverades av nuvarande ägare 1990 till ett ljust kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Rummet är lagom stort och ger hela familjen möjlighet att laga mat tillsammans. Utrustningen består av spis/ugn, diskmaskin, fläkt, kyl/frys samt vask. I köket finns också plats för ett matbord. Härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.

Finrum:
I anslutning till köket ligger ett stort rum som idag används som finrum. För den som har en stor familj eller gillar stora bjudningar är utrymmet perfekt för släktkalas. Rummet är uppdelat i två där det ena kan vara matsal och det andra TV-rum. Det är bara fantasin som sätter gränser! Från den bortersta delen finns också en utgång till terrassen som gör att gränsen mellan inomhus och utemiljö suddas ut på sommaren. Trägolv och tapetserade väggar.

Sovrum:
På bottenplan finns möjlighet för ett sovrum som ger plats för en säng, avlastningsmöbler samt förvaring vid behov. Rummet kan också användas som kontor för den som jobbar mycket hemifrån. Trägolv och tapetserade väggar.

Badrum:
Badrummet renoverades 1997 av nuvarande ägare till en lyxig helkakling i gråa nyanser. Utrymmet känns fortfarande mycket fräscht. Utrustningen består av WC, handfat med kommod samt badkar.

Kaminrum:
Kaminrummet är stort och rymligt och ger möjlighet för en stor loungehörna eller ett långbord. Har du en stor hobby som tar plats kan utrymmet också vara perfekt. Kaminen ger välbehövlig mysfaktor under årets kallare månader. Härifrån nås också trädgården via de stora skjutpartierna. Laminatgolv och tapetserade väggar.

ÖVRE PLAN:
Via trappan från hallen når vi övre våningen där vi direkt möter allrummet. Här finns plats för en soffhörna för familjen att samlas kring eller varför inte utnyttja utrymmet för hobbyverksamheten eller som kontor? Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum:
Mittemot trappan ligger ett stort sovrum som ger plats för en säng, förvaring och avlastningsmöbler vid behov. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Passage:
Mellan de ytterligare sovrummen finns en passage som kan användas som kontor eller för förvaring. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum x2:
På var sin sida om passagen ligger två lika stora sovrum som har perfekt avsedda gatt för sängen samtidigt som det ges plats för avlastningsmöbler eller skrivbord vid behov. Laminatgolv och tapetserade väggar.

KÄLLARE:
Via trappan från hallen når vi källaren som är ett perfekt förrådsutrymmen. Direkt till höger når vi det gamla pannrummet som idag nyttjas som förvaring. I anslutning till trappan finns en helkaklad dusch.
Vidare i källaren når vi tvättstugan som erbjuder både tvättmaskin och torktumlare samt pannrum, matkällare och ytterligare förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Info undersökningsplikt fastighet Fastighetskarta-2023-05-03 Rusthallarebacken1-ED Rusthallarebacken1-Rapp

Länkar

Allmän information

Pris

3 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 279 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

115 kvm

Biarea (BIA)

126 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Rusthållarebacken 1

Ort

Eslöv

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2021

Värdeår

1965

Taxeringsvärde byggnad

1 551 000 SEK

Taxeringsvärde mark

755 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 306 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV BONDEN 38

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1965

Utförda renoveringar

Relining gjord 2022.

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster och 3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Källare

Typ av uppvärmning

Vattenburen el, braskamin samt luft/luft-värmepump

Fasadtyp

Tegelstensfasad

TV/Internet beskrivning

Fiber finns inkopplat.

Uteplatsbeskrivning

Mycket trevlig trädgård som är anlagd med stor omsorg och öga för detaljer. På den stora tomten samsas dammen, varierande rabatter samt stensättningar som går runt hela gräsmattan. För den odlingsintresserade finns gott om plats att utveckla sina gröna fingrar samtidigt som de yngsta i familjen har plats för tuffa fotbollsmatcher. Den stora magnolian framför huset ger en lyxig känsla!

Övriga byggnader

Förråd för trädgårdsredskap finns på tomten.

Ekonomi

Kommentar

Kostnad för försäkring tillkommer.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 153 SEK/år

Sotning

480 SEK/år

Renhållning

2 353 SEK/år

Årlig elförbrukning

16 990 kWh/år

Elkostnad

59 105 SEK/år

Summa driftkostnad

68 091 SEK/år

Antal personer i hushållet

1

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Goda parkeringsmöjligheter med stenlagd uppfart som ger plats åt åtminstone 2 bilar och ytterligare en i garaget.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 5/5 2023

Specifik energianvändning

75 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

141 kWh/m²

Energiklass

E

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19560213)

Planer och bestämmelser

745-Bonden, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19510423)

Inteckning

Inteckningar

5

Totalt belopp

466 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl