Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rånnesta 258, Rånnesta, Örebro
Typ
Villa
KVM
279.0 kvm, biarea 53.0 kvm
Tomt
15 175 kvm (friköpt)
Rum
9 rum

Herrgårdskänsla och attraktiva attribut!

Nu är det dags att vända blickarna mot Rånnesta 258 och denna extraordinära idyll med möjligheter och potential i överflöd! En praktfull fastighet som är belägen i naturskön omgivning, bland vackra vidder och med Kilsbergen som mäktig kuliss. En unik chans som, parallellt med ett stundande renoveringsbehov, erbjuder en ny ägare att skapa ett storslaget drömboende med herrgårdskänsla. Allt detta endast tio minuters bilfärd från Örebro.

Bostadsbyggnaden, med anor från 1800-tal, har tjusiga detaljer med kakelugnar (ej godkända) och fina trägolv. Ursprungligen ett tvåfamiljsboende som idag har en social utformning med spatiösa sällskapsutrymmen som tar sin form i flera genomgångsrum och luftiga salar. Stort kök med gott om förvaring och arbetsytor. Badrum med badkar och två separata toaletter. Via övervåningen når man den rofyllda balkongen med bedårande utsikt överblickande den lummiga trädgården som omger huset, med grönytor, blomster, bärbuskar och fruktträd. Här skapas en harmonisk plats för såväl en lugn stund med favoritboken, som en festlig samling vid grillplatsen i familj och goda vänners lag.
Dränerat 2018, avlopp 2019 samt ekonomisk drift med jordvärme installerad 2015.

På fastigheten finns dessutom en pigstuga som lämpar sig väl som generationsboende eller som ett bra alternativ för uthyrning. Gott om förvaring och verksamhetsytor med ekonomibyggnad (står delad på tomtgräns mot angränsande fastighet) och två magasinsbyggnader varav den ena delvis disponeras som friluftsmuseum (enligt muntlig överenskommelse med "Gunborg och Lennart Karlssons stiftelse Rånnesta Naturens Teater").

I närheten finns Närkes Kil med trevlig matbutik och skola (F-6). Till Örebro tar man sig med bil på tio minuter. Lika nära finns Kilsbergens magnifika natur, som med stor sannolikhet blir en uppskattad favoritplats för umgänge och avkoppling. Här är det lätt att fängslas av den trollskogsliknande miljön, med ringlande stigar, porlande bäckar, vida utkiksplatser, blanka sjöar och mörka skogstjärnar. Ett riktigt friluftsparadis med en av Sveriges längsta vandrings- och mountainbikeleder.

Välkomna till en välkänd plats som bedårat många genom åren, kanske även dig, och som nu kan bli ert nya hem! Här bor man med naturens närvaro när den visar sig som bäst, med kossor på grönbete och fåglarnas förtrollande skådespel vid sjön Tysslingen.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy