Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Trähusgränd 21, Åleryd, Linköping
Typ
Radhus
KVM
116.0 kvm
Avgift
7 038 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Funktionellt och citynära boende i populära Åleryd!

På eftertraktade Trähusgränd erbjuder vi nu en högst funktionell och citynära bostad med cykelavstånd till praktiskt taget allt! Radhuset som byggdes 2005 har 5 rum och kök i två plan. Sydvästläge med en av områdets största och soligaste tomter. Bostaden är välskött, ljus och bra planerad med goda förvaringsmöjligheter. De stora stilrena fönstren ger ett härligt ljusflöde i hela huset. Entréplan erbjuder kök, vardagsrum och badrum med intilliggande tvättstuga. En trappa upp återfinns fyra sovrum och badrum med badkar. Från vardagsrummet nås baksidan med stenlagd altan och en fin gräsmatta. Det rymliga uteförrådet har inbyggt träloft med stege vilket medför dubbel golvyta för mycket förvaring. Stort garage samt egen utomhusparkering finns runt hörnet och ingår i månadsavgiften. Här är det bara att flytta in och trivas, tillträde enligt överenskommelse.

Här bor ni i en energisk och aktiv förening med stabil ekonomi. Huset ligger i ett barnvänligt och attraktivt område med mycket grönska. Naturen med motionsspår och vandringsleder i Vidingsjöskogen finns inpå knuten samt även närhet till service i Ekholmens centrum. God kommunikation med bra bussförbindelser och fina cykelvägar in till city!

Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i inbyggda garderober. Under trappan finns ytterligare förvaringsmöjligheter (specialbyggd skoförvaring, klädhängare för barn).Klinkergolv straxt innanför ytterdörren som övergår till ekparkett. Tapet i nedre hall, målade ljusa väggar i trapphuset.

Kök

Välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Här finns plats för stort matbord. Kök med lackade ljusbeige ("cappucino") köksluckor och utrustning som utgörs av hel kyl o frys (2011), ugn, keramikhäll, spisfläkt och diskmaskin(2017). Laminatbänkskiva och kakel som stänkskydd. Ekparkett och tapet.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med ekparkett och tapetserade väggar. Goda sällskapsytor med plats för matgrupp och soffgrupp. Stort fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Utgång till altan och trädgård i sydvästläge.

Duschrum/tvättstuga

Helkaklat duschrum. Här finns dusch, handfat och toalett. Separat tvättstuga med diskbänk och skåpsförvaring. Här finns en torktumlare och tvättmaskin från 2016.

Sovrum övre plan

På det övre planet återfinns fyra rymliga sovrum med ekparkett och tapetserade väggar. Det stora sovrummet har egen klädkammare och det lilla har en fransk balkong. I de mindre sovrummen finns inbyggda garderober/förvaringar. Det stora sovrummet kan även användas som allrum.

Badrum

Badrum med badkar, toa, handfat och handdukstork. Våtrumsmatta och kaklade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Lilla Åleryd stadgar Årsredovisning Trähusgränd Energideklaration Trähusgränd

Allmän information

Pris

Bud

Antal rum

5

Boarea (BOA)

116 kvm

Gatuadress

Trähusgränd 21

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

16-2145-1-11-2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Uteplatser

Altan

Stenlagd altan med markis framför en fin gräsmatta. Lättskött och stilrent.

Uteplats

På framsidan finns en stenlagd entré och en mindre gräsmatta, allt omgärdat av häck. Röd större postlåda i metall.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Lilla Åleryd

Organisationsnummer

769609-4908

Allmän information

Lilla Åleryd är resultatet av en europeisk arkitekttävling, European 4. Det vinnande förslaget kom från Asko Takala, som är verksam i Helsingfors. Arkitekten har strävat efter att ge området en tydlig och särpräglad identitet.

Området Lilla Åleryd byggdes 2004-2005 och ligger i sydvästra Linköping och består av 44 st par och radhus. Adressen är Trähusgränd 1 till 77.

Läs mer på föreningens hemsida: www.lillaaleryd.se

Föreningen har separata varmvattenmätare i varje bostad. Bostadsrättshavaren betalar för eget varmvatten och det debiteras som ett tillägg på månadsavgiften från HSB.

Brf bildades

2005

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Grundutbud Kabel-TV via Tele 2 (tidigare Com-Hem) ingår i avgiften.
Fiber indraget via Utsikt.

Utförda renoveringar

Utförda renoveringar:
Det finns en ny lekpark i området.
Målning av fasader 2014.
Målning av ytter- och altandörrar 2016/2018.
Byte utomhusbelysning 2020.
Laddstolpar 2022.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 44

Antal lägenheter

44

Byggnader

Byggår

2005

Ekonomi

Månadsavgift

7 038 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, kallvatten, garage, egen närliggande parkeringsplats utomhus, grundutbud kabel-TV och bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

Andelstal insats

2,06674

Andel av månadsavgift

2,20596

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

3 063 kWh/år

Hushållsel

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Typ

Garage

Ingår i avgiften

Ja

Typ

P-plats

Ingår i avgiften

Ja

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

127 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

129 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Thomas Eckerud HSB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy