Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ånestadsgatan 24, Ånestad, Linköping
Typ
Villa
KVM
119.0 kvm, biarea 139.0 kvm
Tomt
630 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Funkisvilla i populära Ånestad

Varmt välkommen till Ånestadsgatan 24 och detta optimalt planerade hus vars originaldetaljer från funkiseran skapar en härlig mix av nu och då. Här bor du på öppna ytor som är optimala för umgänge med familj och vänner. I närområdet finns skogsdungar och flera trevliga promenadstråk. Bra förskolor, skolor samt goda kommunikationer.

Det första som möter dig i huset är en stor och inbjudande hall med direkt anslutning till ett mysigt och charmigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och öppen spis.
Vidare finner ni en generöst tilltaget matsal med plats för större matgrupp, följt av ett stort, ljust och modernt kök. På entréplanet finner ni även tre sovrum, två våtutrymmen med toalett, dusch i ena utrymmet , handfat, badrumsskåp och förvaringsskåp i vardera badrum. Från matsalen når ni via nedgång i den fina gjutjärnstrappan husets källarplan.
Här finner ni en stor gillestuga med öppen spis! Vidare finns här även ett hobbyrum, spa-avdelning med plats för gymutrustning, tvättstuga samt en groventré.

Tomten är en lättskött, mycket trevlig och välskött hörntomt med en vacker häck som skyddar mot insyn och som erbjuder många soltimmar. Huset har en stor altan med trätrall, infravärme och plats för större soffgrupp.
Garageuppfart finns med plats för flertalet bilar.

Varmt Välkomna!

Rumsbeskrivning

Hall

Den stora och inbjudande hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster.

Kök

Det stora, ljusa och moderna köket har vita väggar och ljusgrått korklaminatgolv. Utrustningen består av granitbänkskivor, spis, diskmaskin, kyl och frys i rostfritt samt ugn och mikrovågsugn i rostfritt placerat i högskåp. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Husets mysiga och charmiga vardagsrum bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och öppen spis. Ett vardagsrum med tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1

Från korridoren når du husets master bedroom - ett stort och trevligt rum. Rummet har inbyggda garderober, plats för dubbelsäng samt intilliggande badrum.

Sovrum 2

Ett lite mindre sovrum med fint ljusinsläpp och plats för säng. Tapetserade väggar och har ljust golv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3

Fd kök men möjlighet att bygga om till sovrum.

Badrum 1

Stort och trevligt badrum i direkt anslutning till master bedroom - med toalett, handfat, badrumsskåp och förvaringsskåp. Med våtrumsmatta på golvet samt tapet i ljusa toner.

Badrum 2

Detta fina badrum har kaklade väggar och klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett, dusch, handukstork samt kommod med handfat.

Matrum

Mellan vardagsrummet och köket hittar du ett stort och socialt matrum . Rummet har också stora fönster, fint ljusinsläpp och gott om plats för matbord och stolar.

Gillestuga

Husets gillestuga har sociala ytor och plats för flertalet soffgrupper. Ett stor och mysig rum där hela familjen kan samlas och njuta framför den öppna spisen.

Relaxavdelning

Här finner ni en stor och trevlig relaxavdelning där du kan samla släkt som vänner och njuta av bubbelpool (ej använd på senare år), med gott om plats för stolar och bord samt plats för gymutrustning. Bastu i anslutning till relaxavdelningen, bastulavar saknas.

Tvättstuga

Husets tvättstuga är praktisk och utrustad med två tvättmaskiner samt torktumlare.

Gästtoalett

Husets gästtoalett är liten och fin och har toalett och handfat.

Hobbyrum

I huset finns även ett stort och lättmöblerat hobbyrum med lättmöblerade ytor och plats för kreativa inslag.

Uteplats

En stor, mysig och takbeklädd altan med trätrall, infravärme och gott om plats för soffgrupp. Härifrån har du utsikt mot den härliga och välskötta trädgården.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Ånestadsgatan 24 Besiktningsprotokoll Ånestadsgatan 24

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

630 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

119 kvm

Biarea (BIA)

139 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Ånestadsgatan 24

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Taxeringsår

2021

Värdeår

1959

Taxeringsvärde byggnad

2 112 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 355 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 467 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

LINKÖPING TURTURDUVAN 2

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1951

Om-/tillbyggnadsår

1971

Typ av byggnad

1-plansvilla med källare

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Grundsula

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Murad/trä

Fasadtyp

Puts

Bjälklag

Gjutna valv

TV/Internet beskrivning

Fiber via Utsikt.

Uteplatsbeskrivning

Uteplats under tak.

Byggnadskommentar

Dränering bytt 2010. Taket byggt 2008.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 771 SEK/år

Uppvärmning

18 253 SEK/år

Renhållning

1 812 SEK/år

Elkostnad

8 921 SEK/år

Försäkringskostnad

5 000 SEK/år

Summa driftkostnad

41 757 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage med elport samt flera parkeringsplatser.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Turturduvan, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19500211)

Planer och bestämmelser

Södermalm(områden Kring Skogsgatan), Stadsplan (Beslutsdatum: 19490610)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Råberga, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20180315, Registreringsdatum: 20180903)

Inteckning

Inteckningar

7

Totalt belopp

2 050 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy