Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tryffelvägen 3B, Östra, Mjölby
Typ
Radhus
KVM
111.0 kvm
Avgift
5 118 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

MODERNT OCH FRÄSCHT RADHUS MED HÖRNLÄGE!

Nu har vi nöjet att förmedla ett radhus på omtyckta Tryffelvägen!

Välkomna till Tryffelvägen 3B ? Här finns nu möjlighet för er som söker ett nybyggt radhus från 2020 med ett hörnläge! Bostaden är modern, välplanerad och erbjuder bland annat en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Denna bostad är utrustad med flera fina tillval, här är det bara att flytta in. Med sina 111 välplanerade kvadratmeter fördelade på två våningsplan, finner ni 5 rum och kök, varav 3 sovrum och två badrum. Så här finns det gott om plats för familjen. Entréplanet omfattar en hall, dusch/klädvård, kök och ett vardagsrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till bostadens mysiga uteplats under markis. Här kan ni njuta av solen från morgon till kväll. Under trappan till övervåningen finns ett praktiskt förrådsutrymme. Övervåningen erbjuder ett allrum, 3 sovrum och ett badrum. På framsidan finns en carport med en laddbox för elbil samt en extra asfalterad parkeringsplats. Intill bostaden finns ett förråd om 4 kvm. Hela undervåningen har golvvärme och på övervåningen finns det radiatorer. Bostadens fönster är extrautrustade med persienner. Via föreningen får ni bland annat tillgång till gästparkering, samlingslokal och lekplats. I månadsavgiften om 5118 kronor ingår värme, tv, carport, förråd och bredband.


Här på Tryffelvägen 3B bor ni i ett nytt och expansivt område med villor och radhus i lugna villakvarter på Mjölby Östra. Kommunen har även beslutat att bygga en ny grundskola i området. Runt knuten finner ni skogen med stigar och joggingspår. I närheten finns servicebutik, skolor och förskolan är ett stenkast bort. Med 10 min cykelväg kommer ni till pendelstationen som sedan tar er vidare till Linköping, Norrköping och Motala.


Välkommen med din intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

Hall:
Innanför hallen finns klinkergolv som sedan övergår till parkettgolv. Här finns det plats att hänga av sig ytterkläderna. Längre in i hallen finns två garderober och mitt emot finns ett rymligt förråd under trappan.

Kök:
Till vänster om hallen finner ni ett smakfullt kök med vita luckor och grå bänkskiva. Köket är fullutrustat och den maskinella utrusningen består av diskmaskin, fläkt, spishäll, kyl och frys. Här finns även en praktisk bardel med plats för två stolar.

Vardagsrum:
Inrett med samma enhetliga parkettgolv som finns i köket och hallen. Här möts ni av en öppen planlösning och ett härligt ljusinsläpp via dom stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet tar ni er mot uteplatsen på baksidan.

Dusch/klädvård:
Till höger om hallen finner ni bostadens första våtutrymme och här finns även tvättavdelningen med tvättmaskin och torktumlare. Inrett med klinkergolv och vitt kakel på väggen, dusch, wc, tvättställ med kommod och tillhörande spegel. Vidare finns en arbetsbänk med skåp. I taket finns infällda spotlights.

Övervåning

Allrum:
Bostadens andra sällskapsrum finns på övervåningen. Detta rum passar utmärkt som tv-rum. Inrett med parkettgolv och målade väggar.

Badrum:
Helkaklat badrum med golvvärme. Inrett med badkar, wc, tvättställ med kommod, spegel och handdukstork. I taket finns spotlights infällda.

Sovrum 1:
Master bedroom inrett med parkettgolv och målade väggar. Här finns en skjutdörrsgarderob med hyllsystem.

Sovrum 2 & 3
Båda rummen är inredda med parkettgolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

111 kvm

Gatuadress

Tryffelvägen 3B

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Lägenhetsnummer BRF

22

Våningsplan

1-2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Tallkotten

Organisationsnummer

769636-1257

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 36

Antal lägenheter

36

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 118 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Carport, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg

Andelstal

2,77778

Andel av månadsavgift

2,77778

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

2 401 274 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

800 SEK/månad

Försäkringskostnad

140 SEK/månad

Kall-och varmvatten

400 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 340 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy