Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Buxbomsvägen 46, Hedvigslund, Älta
Typ
Villa
KVM
131.0 kvm
Tomt
313 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gavelhus i två plan med suverän tomt

Denna villa är i en förberedande fas som REDO. Anmäl ditt intresse via formuläret för att informeras om när framtida försäljningsprocess inleds.

Välkommen till Buxbomsvägen 46 - Ett representativt kedjehus i gavelläge byggt 2012 om två plan med omgärdande tomt i populära och barnvänliga Hedvigslund.
Med vacker och lättskött trädgård i insynsskyddat västläge emot skogen, 3 sovrum med möjlighet till 4, två badrum, två allrum, carport med förråd intill huset och med högkvalitativa materialval rakt igenom går inget annat i tanken än att trivas från första stund.

- Två plan med exceptionell förvaring såväl inne som ute
- Vacker och lättskött trädgårdstomt mot skogen i bästa solläge
- Uteplats på baksidan delvis under tak och med en markis samt spabad
- 3 sovrum med möjlighet till 4 samt 2 allrum
- Carport med förråd intill huset
- I populära och barnvänliga Hedvigslund, nära bussar, skolor och matbutiker.

I det moderna och mycket barnvänliga området Hedvigslund i Älta beläget endast 15 min från Stockholm City erhåller ni högsta boendekvalité för familjen. Här finns närhet till flertalet skolor/förskolor, härlig natur och badsjöar, kommunikationer till både Slussen såväl som Gullmarsplan samt till Nacka, Tyresö och Haninge. Älta & Tyresö centrum ligger endast en kort bit bort. I direkt närhet finns vacker parkliknande miljö med tennisbana, fotbollsplan, skateramp och lekplats.

Fastigheten innehar en stor hörntomt i insynsskyddat västläge mot skogen med sol från lunch till sena kvällen. Tomten är plan och lättskött med mindre planteringar både på framsidan och baksidan.
Baksidan bjuder på en stor gräsmatta, perfekt för barn med spring i benen samt en väl tilltagen uteplats med spabad. Altan är delvis belägen under tak och har en markis, här finns plats för både en matgrupp och en loungegrupp.

Huset har en genomgående mycket smakfull interiör där funktion möter stilren minimalism. Materialvalen är högklassiga rakt igenom med nyanser och färgval i sobra skalor, därtill välplanerade umgängesytor som tillsammans skapar ett drömhus för den sociala familjen med höga krav på sitt boende.

Entréplan innehar ett magnifikt kök där varje detalj är noga slipad med bra arbetsytor. Mängder av förvaring samt full utrustning ger den hängivna hemmakocken alla möjligheter som önskas. Intill köket finns även plats för stor matgrupp vid fönster och utgång till framsidan.

Vardagsrummet beläget med utgång till baksidan av huset innehar stora fönsterpartier som skänker planet ett massivt ljusinsläpp såväl som en sällsynt karaktär för området med sitt läckra skogsläge.
Här finns det generös rymd för flexibel möblering med såväl soffgrupp samt matsalsdel eller en myshörna framför braskaminen som skänker värme och höjer mysfaktorn.
Öppna upp dörren till baksidan så har ni en samlingsplats av rang för familjen under dom varmare månaderna.
Här kan ni njuta av ett dopp i det härliga spabadet, eller varför inte ta fram grillen och förbereda middag med goda vänner och familj medan barnen springer och leker på gräsmattan?

På entréplan finns även en tvättstuga samt ett rymligt badrum.

Övre planet erbjuder tre befintliga sovrum i separata delar, med möjlighet att göra ett fjärde sovrum. Alla tre sovrummen har platsbygg garderob och det största sovrummet har även utgång till balkongen. Allrummet med plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang kan även göras om till ett fjärde sovrum. Övre plan erbjuder även ett rymligt badrum i stilren utformning och en klädkammare.

På det stora hela ett fantastiskt kedjehus i ett tryggt och barntätt område där ni bara kan flytta in och trivas från första stund.
Anmäl ert intresse för att informeras löpande och missa inte visningarna,

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

313 kvm

Tomtbeskrivning

Plan och fin tomt i gavelläge mot skogen. Några vackra planteringar på både framsidan och baksidan. Västläge på baksidan med sol från lunch till kvällen.

Boarea (BOA)

131 kvm

Areauppgift enligt

Taxeringsinformationen

Gatuadress

Buxbomsvägen 46

Ort

Älta

Kommun

Nacka

Fastighetsbeteckning

Älta 35:235

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Friliggande villa

Byggnader

Byggår

2012

Utförda renoveringar

2017 Byggt ut terrassen på baksidan. Installerat ett spabad från Hydropool.
2016 Byggt igen öppning i bjälklag på över plan och inrett allrum. Allrummet blev därmed 4,5 kvm större.
2016 Installerat en ångdusch från Tylö.
2013 Isolerat förrådet.

Typ av byggnad

2 plan

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Taktyp/takbeklädnad

Plåt aluzink

Grund

Betongplatta

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump - vattenburen

Stomme

Trä

Fasadtyp

Trä

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

TV: Fiber.
Internet: Fiber.

Uteplatsbeskrivning

På baksidan finns en väl tilltagen altan delvis under tak och med en markis samt ett trevlig spabad. Inssynsskyddat läge mot skogen, här kan ni njuta av solens strålar från lunch och fram till kvällen.
På framsidan finns en mindre stenlagd uteplats, omgärdad av vackra planteringar.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 065 SEK/år

Uppvärmning

10 000 SEK/år

Elkostnad

12 000 SEK/år

Försäkringsinformation

Försäkrat till fullt värde: Ja

Summa driftkostnad

29 065 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Carport för en bil samt att det finns plats för två bilar framför carporten.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Gemensamhetsanläggning: Nacka Älta GA:71, Samfällighet: Nacka Älta S:124

Planer och bestämmelser

Ändring Av Dp (2009-06-10) Detaljplan (2007-06-18)

Samfällighet

Gemensamhetsanläggning: Nacka Älta GA:71, Samfällighet: Nacka Älta S:124

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

2 500 000 SEK

Beskrivning

Övrigt

Att bo i pittoreska Älta innebär att du erhåller det bästa av två världar där det rika friluftslivet med flertalet badsjöar, motionsslingor, naturreservat samt ett mycket rikt idrottsliv mixas med alla de praktiska delar som familjen kräver.
Här har ni alltid närhet till populära skolor, busshållplatser, dagligvaruhandel, idrottsplatser samt Stockholms olika infarter.
Älta Centrum erbjuder restauranger, gym, apotek, vårdcentral, dagligvaruhandel mm. På kort bilfärds avstånd når ni grannkommunen Tyresö med Willys, Lidl, ICA kvantum samt ett stort utbud i sin centrumgalleria.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy