Länk kopierad!
Bilder Redo
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 13 000 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
12 500 000 SEK
Adress
Atletvägen 20, Norrby/Vendelsö, Vendelsö
Typ
Villa
KVM
110.0 kvm
Tomt
7 445 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Investeringschans

Stor tomt om 7.445 i föreslagen ny detaljplan för attraktiva Norrby belägen vid Drevviken. Avstyckningsmöjligheter i ett flertal tomter möjliggörs på sikt. På tomten står idag en huvudbyggnad ursprungligen byggd 1904 med mycket bevarad charm. 2 fungerade kakelugnar samt vedspis möter modernare renoveringar. Sedan finns ytterligare 2 äldre byggnader i renoveringsbehov. Den ena på 90 kvm och den andre på ca 45 kvm. Detta innebär att det finns byggrätt att renovera dessa byggnader eller bygga om med samma ytor. Men framförallt är det tomten som innehar merparten av värdet då det Norrby skall exploateras och detta bjuder på möjligheter att stycka denna stora tomt till flera på sikt.
Tomten ligger mycket vackert med närhet till Drevviken och badplatser. Detta område är redan idag omåttligt populärt och det kommer sannolikt bli ett av Haninges mest prioriterade områden att bo i när det blir detaljplanerat och det kommunala vatten/avloppnätet dras.
Den som köper detta ställe kan tills vidare bo här i det vackra och väl fungerande huset tills det blir tillåtet att stycka och då i det läget också kunna tjäna pengar.

Länkar

Film

Allmän information

Pris

12 500 000

Antal rum

5 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

7 445 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Tomtarea 7 445 m² (friköpt).

Boarea (BOA)

110 kvm

Areauppgift enligt

Ägare

Gatuadress

Atletvägen 20

Ort

Vendelsö

Kommun

Haninge

Taxeringsår

2018

Värdeår

1929

Taxeringsvärde byggnad

775 000 SEK

Taxeringsvärde mark

2 350 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 125 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

HANINGE VENDELSÖ 3:147

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Friliggande villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1920

Avlopp

Enskilt avlopp

Vatten

Enskilt vatten året om

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Försäkringsinformation

Försäkrat till fullt värde: Nej

Fastighetsskatt/-avgift

8 349 SEK/år

Inteckning

Inteckningar

11

Totalt belopp

2 807 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy