Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Drevkroken 43, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Villa
KVM
113.0 kvm, biarea 87.0 kvm
Tomt
1 205 kvm (friköpt)
Rum
0 rum

ÖVERRASKANDE YTOR, RENOVERADE MED FINGERTOPPSKÄNSLA!

Fantastisk familjevilla, som överraskar med sina invändiga generösa bostadsytor, passande större familj.
Nuvarande ägare, med stort intresse och stilsäker fingertoppskänsla för inredning, har under de senaste 10 åren genomgripande renoverat och förädlat bostaden. Idag möts man av vackra materialval och hemtrevnad redan då man kliver över entrédörrens tröskel. Villan har en mycket bra planlösning för den större familjen. Totalytan om ca 200 kvm utgörs av 4-6 möjliga sovrum, solbadande sällskapsytor, ett badrum med badkar på tassar, ett duschrum, separat gäst-wc och gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan finns lantköket med vackra detaljer såsom arbetsbänkar av Italiensk Carrarra-marmor och vedeldad spis från Nacka Byggnadsvård, i köket ryms också matbordet med plats för både familj och vänner. I fil med köket finns ett av två möjliga sällskapsrum där det ena har utgång till en generös altan med högt och fritt eftermiddags- och kvällssolsläge, i planets andra sällskapsrum finns den vackra öppna spisen som med sin sprakande brasa ger myskänsla då det eldas.

ENTRÉPLAN, DET PERFEKTA PLANET FÖR STORT UMGÄNGESLIV. I entrén finns en fin gäst-wc med vitmålad pärlspont på vägg och fönster med blyinfattat glas. I den inre hallen finns en klassisk hatthylla placerad, som ger förvaringsplats för ytterkläder och skor.
På planet finns fantastiska sällskapsytor i såväl kök med generös matplats för placering av det riktigt rymliga matbordet samt i två väl tilltagna sällskapsrum där det ena idag används som vardagsrum och det andra som matsal. Om behov av ytterligare sovrum på samma våningsplan finns, så kan det ena sällskapsrummet med fördel användas. På entrésidan finns ett generöst och solbadande trädäck i söderläge, här ryms både loungemöbeln och matbordet med plats för många till sommarens goda grillmiddagar, önskar man njuta av kvällssolen på flyttar man över till altanen utanför vardagsrummet eller till en utemöbel lite längre in i trädgården. På planet finns också Master Bedroom samt ett fint barnrum. Här finns även ett vackert badrum med påkostade materialval.

EN TRAPPA UPP, UNGDOMSPLANET. Det inredda vindsplanet är en dröm för ett eller flera av familjens barn. Planets två upptagna takkupor samt två vackra gavelfönster i halvmåne-form gör planet lätt delbart till två separata rum. Idag har rummet en helt öppen lösning med centralt placerad vitmålad murstock. Murstockens placering gör planet lättmöblerat för flera funktioner: sovrumsdel, allrumsdel, studiedel och kanske träningsdel?

KÄLLARPLANET, YTTERLIGARE ETT LÄTTÄLSKAT TONÅRINGS-PLAN. Här finns två mysiga sovrum med vitmålade putsade väggar och kalkstensgolv med underliggande vattenburen golvvärme. Rummen är perfekta för tonåringarna som bor hemma under studieperioden! På planet också finns en mycket fräsch tvättstuga, ett kombinerat badrum med wc och duschkabin/pannrum, med bostadens bergvärmepump samt separat varmvattenberedare. Planets väl tilltagna förrådsrum med entré från gården ger fina förvaringsmöjligheter för cyklar, pulkor och många andra fritidsintressen.

- ÖVRIGT. Södervänd, solbadande och mycket lättskött tomt om hela 1.205 kvm. Den uppvuxna trädgårdstomten har ett fint utbud av välfyllda blomsterbäddar, blommande buskar och häckar samt bärbuskar och fruktträd, tomtens plana gräsytor är perfekta för lek och spel. Här finns även yta för placering av studsmattan och kanske ett efterlängtat växthus? Ett ljuvligt lusthus, grusade trädgårdsgångar med kantsten och en fantastiskt vacker torkställning finns redan på plats! Här är det lätt att pussla ihop vardagen. Inom en radie om 5-10 minuters promenad når man flera av områdets populära förskolor och skolor samt mysiga Spånga torg med fina butiker, bussar i alla väderstreck och pendeltåg som tar dig till Odenplan på 11 minuter. Välkommen till Drevkroken 43!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy