Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Smidarevägen 11, Stockamöllan, Stockamöllan
Typ
Villa
KVM
131.0 kvm, biarea 49.0 kvm
Tomt
856 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevilla i sutteräng i natursköna Stockamöllan!

Snart kan vi presentera denna optimala familjevilla med fem befintliga sovrum till den stora familjen. Här erbjuds ett boende som präglas av tre ledord - härlig utemiljö, praktisk planlösning och generösa sällskapsytor för familjen att umgås på. På entréplan erbjuder villan två generösa sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt det generösa köket med öppen planlösning mot vardagsrum och matsalsdel. Härifrån kan du njuta av två utgångar till balkongen vilket gör att du aldrig har långt med fikabrickan! En trappa ner finner vi tre sovrum till, ett stort allrum för umgänge samt gott om förvaring. Här finns också både en gästtoalett och tvättstuga med badkar. Huset är i gott skick och har löpande underhållits och renoverats. Från huset bor du med närhet till en lekplats, promenadstråk och busshållsplats. Stockamöllan erbjuder fantastisk naturen som kanske du redan kan uppleva till nästa vår/sommar. Vill du som köpare ta vid på Smidarevägen 11? Anmäl ditt intresse redan idag!

Rumsbeskrivning

Hall:
Vi välkomnas in till huset genom den rymliga hallen med gott om plats för avhängning samt förvaring i de inbyggda garderoberna. Härifrån tar vi också trappan ner. Laminatgolv vid entrén och ekparkett i övrigt. Målade väggar.

Sovrum:
Till höger om entrén når vi det första sovrummet med plats för en säng samt skrivbord eller lekhörna. Här finns dessutom utrymme för en större garderobslösning. Laminatgolv och tapetserade/målade väggar.

Sovrum:
I anslutning finns ännu ett sovrum där vi njuter av utsikt mot trädgården. Även här finns plats för en säng och skrivbord eller förvaring vid behov. Laminatgolv och tapetserade/målade väggar.

Badrum:
Vid sovrummen har vi också det helkaklade badrummet i moderna färgval (2010). Här finns allt man kan tänka sig att behöva i form av dusch med duschvägg, handfat med kommod och spegelskåp samt WC. Golvvärme finns.

Matsalsdel och vardagsrum:
Till väster om entrén/hallen når vi istället umgängesdelen på entréplan där vi har två naturliga platser för hela familjens soffhörna samt utrymme för ett långbord till alla festligheter. Tack vare den öppna planlösningen från köket blir det en väldigt naturlig plats i huset att umgås på. Härifrån nås också balkongen. Ekparkettgolv.

Kök:
Familjens samlingspunkt är i detta huset runt köket (2013) som ger plats för allihopa att laga mat tillsammans! Här möts vi av ett kök med svarta luckor som tillsammans med den mörka bänkskivan och det moderna stänkskyddet bildar en röd tråd genom designen. Köket är inte bara snyggt utan erbjuder både generösa arbetsytor med även goda förvaringsmöjligheter. Utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, spishäll och ugn, fläkt, vask samt diskmaskin. Ekparkettgolv och målade väggar.

Sutterängplan

Sovrum:
Via trappan i hallen tar vi oss ner till sutterängplan där vi direkt till höger har ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring. Laminatgolv och målade väggar. Elfasystemet ingår inte i köpet.

Tvättstuga:
På andra sidan av hallen finns den separata tvättstugan med kakel och våtrumsskivor vid badkaret med duschmöjlighet. I övrigt målade väggar (2018). Utrymmet är mycket praktiskt och erbjuder förutom tvättmaskin och torktumlare gott om utrymme för vardagssysslorna intill vasken. Intill finns ett rum som kan användas till förvaring eller ytterligare utrymme för tork av tvätt. Golvvärme finns i tvättstugan.

Allrum:
Vidare in når vi ett härligt allrum med utgång till trädgården. Här finns utrymme för en soffhörna eller varför inte göra detta till hobbyutrymme? Det är bara fantasin som sätter gränser. Laminatgolv och målad väv.

Sovrum:
Intill allrummet finns ett mindre sovrum med plats för säng och förvaring. Härlig utsikt mot trädgården. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Hall och gästtoalett:
Via en avlång hall där nuvarande ägare inrett sitt kontor tar vi oss till gästtoaletten med WC och handfat. Intill toaletten finns även ytterligare förvaring.

Sovrum:
Det sista sovrummet ligger i slutet av denna hall. Här finns plats för en säng samt skrivbord med utsikt mot trädgården. För den som behöver mer plats för förvaring ges det också utrymme för. Laminatgolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2021-11-02 Info undersökningsplikt fastighet

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

2 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

6 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

856 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

131 kvm

Biarea (BIA)

49 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Smidarevägen 11

Ort

Stockamöllan

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2021

Värdeår

1973

Taxeringsvärde byggnad

1 007 000 SEK

Taxeringsvärde mark

182 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 189 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV GUNNARÖD 6:94

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Friliggande villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1973

Utförda renoveringar

Balkongrenovering - 2011
Ny elcental, jordfelsbrytare, elmätare i värmepumpen samt jordade uttag.
Bergvärme 2011
Nya golv och ytskikt i samtliga rum från 2010 och framåt.
Badrum 2010
Kök 2013
Tvättstuga 2018
Fasad målad 2021

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Sutteräng

Typ av uppvärmning

Bergvärme (2011)

Stomme

Trä

Fasadtyp

Tegelstensfasad och trä

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber är installerat

Uteplatsbeskrivning

Tomten på sina drygt 850 kvm erbjuder allt man kan önska sig med en stor gräsmatta som är perfekt för tuffa brännbollsmatcher och odlingsmöjligheter samtidigt som du har en stor lekställning med sandlåda och gunga förbarnen att roa sig vid. Trädgården erbjuder också flertalet möjlighet till uteplatser tack vare det perfekta västerläget på tomten. Under balkongen finns en given loungehörna som skyddar dig från regnet.
Ett äppelträd och en magnoliabuske kommer att tas med av nuvarande ägare.

Övriga byggnader

Garage med plats för en bil och förråd.

Ekonomi

Kommentar

Kostnaderna baseras på säljarnas uppgifter. Kostnad för el innefattar både hushållsel och uppvärmningskostnad. Larm finns i huset men ingår inte i köpet.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 911 SEK/år

Samfällighet

800 SEK/år

Renhållning

3 241 SEK/år

Årlig elförbrukning

13 427 kWh/år

Elkostnad

21 918 SEK/år

Försäkringskostnad

6 300 SEK/år

Försäkringsinformation

Försäkrat till fullt värde: Ja

Summa driftkostnad

40 170 SEK/år

Antal personer i hushållet

6

Fastighetsskatt/-avgift

7 740 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Gott om utrymme för familjens bilar med enkelgarage samt plats för två bilar på den grusade uppfarten.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Gemensamhetsanläggning: Eslöv Gunnaröd GA:1 ändamål: Vägar

Planer och bestämmelser

Byggnadsplan Vattenskyddsområde

Samfällighet

Gemensamhetsanläggning: Eslöv Gunnaröd GA:1 ändamål: Vägar

Gemensamhetsanläggning

Eslöv Gunnaröd Ga:1

Planer och bestämmelser

Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19730517)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Stockamöllan, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20091015, Registreringsdatum: 20120307)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

1 350 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy