Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Purpurgatan 40, Åkered, Göteborg
Typ
Radhus
KVM
121.0 kvm, biarea 1.0 kvm
Tomt
178 kvm (tomträtt)
Rum
5 rum

HAVSNÄRA

GAVELRADHUS i ett omtyckt och mycket barnvänligt område. Välskött hus med stor potential där ni kan få det just som ni önskar. Bra planlösning med fyra möjliga sovrum samt kök och vardagsrum i anslutning till varandra.
Utanför vardagsrummet finns trädgården, här har ni en mysig grön oas att tillbringa sköna sommardagar på. Närhet till hav med fina badmöjligheter samt livsmedelsbutik och skola alldeles i området.

Åkered är ett attraktivt radhusområde som har nära till det mesta!
I området finns det både radhus och fristående hus och det finns mysiga grönytor med lekplatser där barnen kan springa runt och ha kul. Nära välsorterade Ica Åkeredshallen samt fiskaffär, café, blommor, glassbutik och frisör. Det är även nära till sporthall med badminton, squash, tennis, gym.

Promenadavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser och även till Frölunda Torgs köpcentrum med över 200 butiker. Det finns även en cykelbana hela vägen från Åkered in till Linnéplatsen och det tar ca 25 minuter. På Näset finns också två av Göteborgs populäraste badställen. Smithska Udden och Näset är välkända för alla göteborgare. Man har även gångavstånd till den fina badplatsen i Rörvik. Det finns även ett antal badföreningar, vilka driver badplatser, där man kan köpa säsongskort.

Det är en kort promenad till Göteborgs första kommunala naturreservat Välen. Härlig natur alldeles nära med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre forntidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel. Vill ni inte cykla in till city så finns det mycket bra bussförbindelser. Ca 20 minuter in till Göteborgs nöjen. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy