Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Öringevägen 27, Tyresö, Tyresö
Typ
Radhus
KVM
112.0 kvm
Tomt
268 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Öringevägen 27!

Detta är en REDO-bostad och förberedd för försäljning. Anmäl gärna ditt intresse för löpande information om radhusets status.

Här finner vi ett underbart gavelradhus i ett barnvänligt område med närhet till det mesta.
Bostaden genomsyras av stora sociala ytor, härliga uteplatser och gott om förvaring.

- Gavelradhus i två plan
- Garage och förråd på tomten
- Renoverat kök och hall från 2019
- Tre rymliga sovrum på övre plan
- Uteplatser på både fram och baksida

Öringevägen 27 är disponerat på två plan med smart planlösning. 3 sovrum, tvättstuga och ett badrum på övre plan ger även plats för den större familjen. På nedre plan finner vi ett väl tilltaget kök med alla möjligheter att finna riktigt matglädje. Klädkammare och helkaklat badrum med dusch finns också på entréplan och i det fina, luftiga, vardagsrummet med dörr ut mot baksidans uteplats blir detta den självklara ytan att spendera tiden med familj och vänner under de härliga sommarkvällarna.

Ett rymligt boende för familjen som vill få plats och trivas i ett familjevänligt område. Populära Öringesjön och badplats med byggor ligger endast 400m från bostaden. Sjön bjuder på bad på sommrarna och skridskoåkning på vintrarna.
Här är det inte långt ifrån allt som behövs för att få livet att gå runt såsom skolor, matbutiker och kommunikationer. Från bostaden går det att ta sig till både förskolor och skolor utan att behöva korsa någon stor väg. Både Stimmets skola och Fårdala skola med med årskurs F-6 ligger på gång- och cykelavstånd och förskolan Cassiopeja lika så. Dessutom når du närlivs och restaurang, idrottsplats (med simhall, ishall och fotbollsplaner), ridskola, rackethall och golfbana på promenadavstånd. Med direkt närhet ligger också Erstaviks naturreservat och Sörmlandsleden.
Med andra ord ett perfekt hem för familjen som värdesätter boendet lika mycket som området man bor i!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

268 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

112 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Öringevägen 27

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Taxeringsår

2018

Värdeår

1982

Taxeringsvärde byggnad

1 966 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 938 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 904 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

TYRESÖ DIAMANTEN 31

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1982

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Tyresö Diamanten Ga:1

Planer och bestämmelser

Diamanten, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19810804)

Planer och bestämmelser

Del Av Öringe Västra, Stadsplan (Beslutsdatum: 19810511)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld mm - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VILLA OCH ÅRLIG AVGÄLD MM

Inteckning

Inteckningar

9

Totalt belopp

2 790 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy