Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lingonbacken 4, Älvsjö - Långsjö, Stockholm
Typ
Villa
KVM
98 kvm, biarea 5 kvm
Tomt
695 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

charmigt och fridfullt nära långsjön

Välkommen till denna charmiga villa med idylliskt och eftertraktat läge på Lingonbacken 4.

Huset byggdes 1911 med endast två tidigare ägare och flertalet charmiga originaldetaljer så som läckra furugolv och generös takhöjd. Här finns bergvärme, braskamin, rymlig matsal med ytor för stora middagssällskap och ett praktiskt kök med skåp upp till takhöjd och gott om förvaring. Garage och parkering har plats med ca 2-3 bilar. Nyligen renoverat och fräscht badrum. Två sovrum på övervåningen med möjlighet till ett tredje. Källarplan med tvättstuga, dusch, badrum och bastu samt massor av förvaringsrum.

Insynsskyddat läge med ca 400 meters promenadavstånd till Långsjöbadet och mysiga Långsjön. Perfekt för ett svalkande dopp sommartid eller långfärdsskridskor vintertid. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan. Med en 10 minuters busstur når du Älvsjö med övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är bl.a. flera ICA och Willy´s stormarknad placerat intill Älvsjö, här finns även systembolaget.

Bussarna i närområdet trafikerar Älvsjö-Fruängen-Gullmarsplan-Telefonplan. I Fruängen ansluter tunnelbanans röda linje. I Älvsjö finns pendeltåget som tar dig in till stan under 10 minuter och trafikerar sträckan Södertälje-Märsta/Uppsala C och Nynäshamn-Bålsta. I området finns flera av Stockholms bästa förskolor och skolor med bl.a. Johan Skytte skolan, Herrängens skola och Långbrodalsskolan.

Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård.

Sammantaget en unik chans att förvärva ett hus med ett läge som sällan är till salu. Perfekt för både barnfamiljen och paret som vill slå sig till ro.

Besiktningsprotokollet kommer den 24/8.

Ta chansen redan idag och boka visning till ditt drömhus. Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy