Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tellusgränd 7, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby
Typ
Radhus
KVM
108 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
7 rum

Sjönära gavelradhus i Prästgårdsmarken med sjöutsikt

Har du drömt om att bo i Prästgårdsmarken med sjöutsikt över Edssjön? Med cirka 50 meter till vattnet kan vi nu erbjuda Tellusgränd 7.

Ett sjönära, välplanerat och helt unikt gavelhus med byggår 1994 i populära Prästgårdsmarken där du bor i ett barnvänligt villa-/radhusområde med närhet till det mesta. Eftersom huset är beläget på gaveln av radhuslängan så har huset två extra fönster (som de andra husen inte har) med direkt utsikt mot Edssjön. Detta har möjliggjort en ombyggnation till hela 7 rum och kök (varav 6 st sovrum). Utöver det har hela entréplanet blivit utrustat med vattenburen golvvärme (istället för radiatorer), ett helkaklat/renoverat badrum, i övrigt fräscht/välhållet med chans till att sätta sin egna prägel och en ordentlig uteplats med träaltan och gräsmatta. Tillgång till parkeringsplats ingår i avgiften. Möjlighet till ytterligare parkering på gästparkering.

Området Prästgårdsmarken är uppbyggt kring Eds gamla prästgård väster om järnvägen i Upplands Väsby. Området ligger naturnära intill Edssjön och här finns i stort sett ingen genomfartstrafik. Området har en stor variation genom sina olika hustyper. Med pendeltåg från Upplands Väsby station tar det cirka 30 minuter att nå både Stockholm City och centrala Uppsala. Till Arlanda flygplats tar det 8 minuter med pendeltåget mot Uppsala. Den lokala kollektivtrafiken med bussar är väl utbyggd och de flesta busslinjerna utgår från Upplands Väsby station. Med buss tar det cirka 10 minuter till Upplands Väsby station. För den som åker bil ligger Upplands Väsby bra till genom närheten till både E4 och E18. Med cirka 15-20 minuters bussresa når man Väsby Centrum som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Matvarubutik och restaurang finns på gångavstånd.

Observera att bostadsrätten enligt föreningens lägenhetsförteckning är 5 rum och kök.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy