Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Götgatan 14, Väster, Söderhamn
Typ
Villa
KVM
167 kvm, biarea 79 kvm
Tomt
529 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Familjevänligt hus på Götgatan med närhet till det mesta!

Varmt välkommen till en villa om fyra rum och kök på Götgatan 14! Här stiger du in i ett inbjudande och rymligt hem om 167 mycket välskötta kvadratmeter med bra planlösning, generösa sociala ytor för plats med härligt umgänge.

Här välkomnas du av en stor, funktionell och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter. Det mysiga och härliga köket är utrustat med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vidare finns det två sovrum på övre plan samt ett inrett rum som används som master bedroom i källarplanet av nuvarande ägare. Ett trevligt och socialt vardagsrum med generösa sällskapsytor med öppen planlösning mot matrummet. I det stora och smakfulla badrummet finns toalett, dusch, duschvägg, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin samt torktumlare.
Här ingår en tomt om 529 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets mysiga och fina altan som nås via matrummet, passar utmärkt för avkoppling såväl som för umgänge. På tomten finns det även en redskapsbod, äldre garage samt carport med anslutning till husets groventre.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Den stora, funktionella och välplanerade hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med tapetserade, panelade väggar samt vinylgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall.

Kök

Det mysiga och härliga köket har tapetserade väggar och vinylgolv. Utrustningen består av hällspis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar.

Matrum

Inbjudande och fint matrum med fint ljusinsläpp, sociala ytor och plats för matgrupp. Härifrån når du husets härliga altan. Parkettgolv samt målade väggar.

Vardagsrum

Husets trevliga och sociala vardagsrum bjuder på generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och exempelvis tv-bänk. Parkettgolv samt målade väggar.

Sovrum 1

Husets masterbedroom har nuvarande säljare inrett i källaren. Sovrummet är inbjudande, harmoniskt och rogivande med målade väggar samt laminatgolv.

Sovrum 2

Ett stort och rogivande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Väggar i rogivande ton och har laminatgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3

Ett lite mindre och mysigt sovrum med plats för säng. Detta rum med tapetserade väggar och laminatgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum

Stort och smakfullt badrum med toalett, dusch med duschvägg, kommod, badrumsskåp och tvättmaskin samt torktumlare. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Gästtoalett

Husets gästtoalett är fräsch, toalett samt kommod. kaklade väggar och våtrumsmatta.

Altan

Via matrummet kommer du även ut till en stor och fin altan med trätrall, här finns det plats för både loungedel, och matgrupp.

Källarplan

I källaren förutom det inredda sovrummet, finns det goda förvaringsutrymmen, såsom matkällare, pannrum samt dusch och bastu. Här finns många möjligheter att sätta sin egen prägel.

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2021-07-20 Besiktningsprotokoll Götgatan 14 Söderhamn

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

529 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

167 kvm

Biarea (BIA)

79 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Götgatan 14

Ort

Söderhamn

Kommun

Söderhamn

Taxeringsår

2018

Värdeår

1930

Taxeringsvärde byggnad

834 000 SEK

Taxeringsvärde mark

203 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 037 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SÖDERHAMN ORREN 5

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1930

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2 och 3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Taktegel

Grund

Betong

Typ av uppvärmning

Direktverkande el samt luftvärmepump och pelletskamin.

Stomme

Trä

Fasadtyp

plåt

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber

Ekonomi

Kommentar

Elkostnaden är inkl. Elbil och Spa.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 500 SEK/år

Renhållning

1 896 SEK/år

Årlig elförbrukning

23 887 kWh/år

Elkostnad

30 119 SEK/år

Försäkringskostnad

6 382 SEK/år

Summa driftkostnad

45 897 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

7 778 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Orren, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19220726)

Planer och bestämmelser

1916-Års Stadsplan I Söderhamn, Stadsplan (Beslutsdatum: 19160519)

Inteckning

Inteckningar

16

Totalt belopp

1 680 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta