Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Galaxgatan 5, Kristineberg, Oxie
Typ
Villa
KVM
121.0 kvm
Tomt
540 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Enplanshus när det är som bäst!

Äntligen kan vi presentera denna omhändertagna villadröm på omåttligt populära Kristineberg! Här bjuds det på en fantastisk kombination av modern interiör med öppen planlösning och 3st sovrum samt omskött exteriör med garage, uppställningsplats samt förrådsdelar. Den västervända trädgården bjuder på eftermiddags- och kvällssol på veranda och i uterum och den gröna gräsmattan utanför välkomnar lek och stoj! Lägg därtill det attraktiva läget med bra förskolor samt nyrenoverade Tingdammsskolan endast en kort promenad från huset. Kort och gott, en modern enplansvilla med egenskaper varje husägare älskar. Ta chansen och förverkliga er bostadsdröm! Friköpt tomt samt renoverad fasad!

Rumsbeskrivning

Söker man efter ett exklusivt familjeboende där man kan flytta rakt in så har man hittat rätt. Bo i populära Kristineberg i ett otroligt energieffektivt hus med genomgående vattenburen golvvärme i hela huset samt en värmande braskamin! Huset är i mycket gott skick! Denna familjebostad har en hög trivselfaktor. Smart planlösning ger gott om kvadratmetrar för umgänge, matlagning och vila. Här finns tre ordentliga sovrum, ett helkaklat badrum, en helkaklad toalett samt en öppen planlösning där vardagsrum och matplats möts i harmoni. Stora och finurligt placerade fönsterpartier lyser upp bostadens interiör från flera väderstreck och ger ett fantastiskt ljusflöde. Ett pulpettak med öppet upp i nock ger en innertakshöjd på nära 4m och det där lilla extra!

Utomhus erbjuds en stor uteplats/veranda på underhållsfri träkomposit mot väst där solen går ned samt ett uterum perfekt beläget i husets vinkel försedd med markiser. Det finns även ett rymligt garage med fjärrstyrd port samt dubbla förrådsdelar. Uppställningsplats för 2st bilar. Fasaden har renoverats på fackmannamässigt vis samt utrustats med fasadbelysning på villan samt garaget. Inflyttningsklart - det är bara till att vrida om nyckeln till er bostadsdröm!

Entré: Keramiska plattor samt vitmålade väggar.

Tvättstuga/grovingång: Keramiska plattor samt vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning/förvaring. Tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk av laminatbänkskiva med diskho samt underskåp.

Gäst WC
Fint helkaklat i ljusa neutrala färger utrustat med wc stol, handfat med kommod samt spegel med belysning.

Huvudbadrum
Helkaklat badrum med ljus klinker och kakelval, stort badkar, duschhörna, toalett, handfat med exklusiv badrumskommod. Insynskyddat fönster som släpper in naturligt ljus. Golvvärme samt spotlights i taket.

Kök
Rymligt kök med en skåpsinredning av trä från Marbodal. Utrustat med stänkskydd i form av vitt så kallat subway-kakel ovanför arbetsytorna av ljus laminatbänkskiva. Här finns en matplatssektion samt både vardagsrum och uterum i anslutning. Samtliga vitvaror är från Siemens. Parkettgolv och släta ljusa väggar.

Vardagsrum
Spatiösa sociala ytor med en härlig rymd tack vare ett pulpettak öppet upp i nock som ger en höjd i denna del av huset på nästan 4 m. Ljusinsläpp från många fönster mot de bästa väderstrecken. Parkettgolv, släta ljusa väggar. Utgång till trädäck i uterummet av underhållsfri träkomposit som leder vidare till verandan där eftermiddags och kvällssol väntar.

Sovrum 1/Master bedroom
Stort hörnsovrum med ett generöst ljusinsläpp, parkettgolv, släta ljusa väggar och tak. Plats för dubbelsäng samt nattduksbord. Här finns fantastiska förvaringsmöjligheter i full garderobsvägg.

Sovrum 2
Hörnsovrum med stort fönster mot västlig riktning. Parkettgolv samt släta grönmålade väggar.

Sovrum 3
Hörnsovrum närmast entréhallen med parkettgolv och målade väggar. Plats för säng samt skrivbord om så önskas. Detta rum har tillgång till både klädkammare samt vindslucka.

Exteriört
Fantastisk trädgård med dubbla förråd, garage med fjärrstyrd port samt uppställningsplats för 2st bilar. Vidare är trädgården anlagd med stenläggning runt huset, fina rabatter med bland annat rosenbuskar, bambuträd samt fruktträd. Gräsmattan, den gröna ligusterhäcken samt det gråmålade staketet omgärdar huset på bästa vis. Längs fasaden finns både belysning och över flertalet av fönsterna och i uterummet är huset utrustat med markiser. En perfekt bostad för familjen!

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 995 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

540 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

121 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Galaxgatan 5

Ort

Oxie

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2018

Värdeår

2007

Taxeringsvärde byggnad

2 042 000 SEK

Taxeringsvärde mark

614 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 656 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ GALAXEN 24

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2007

Om-/tillbyggnadsår

2015

Utförda renoveringar

Säljaren uppger följande:
Fasader byggdes om år 2015 från enstegstyp till ventilerad konstruktion.
Tidigare carport byggdes om till garage ca 2008.
Uterum byggdes ca 2014.
Kompressor i värmepumpen byttes ca 2017.
Tvättstugan renoverades ca 2019 och i samband med detta installerades ny tvättmaskin samt torktumlare.
Diskmaskin från ca 2020.
Rensning av ventilation ca 2020.
Rensning av avlopp ca 2020.
Huset har utrustats med automatiska markiser samt uv persienner.

Typ av byggnad

Enplansvilla

Typ av ventilation

Mekanisk ventilation (frånluft)

Fönster

3-glasfönster med isolerglasrutor

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Taktegel

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump från Nibe med vattenburen golvvärme samt braskamin

Stomme

Trä

Fasadtyp

Puts på ventilerad konstruktion

TV/Internet beskrivning

Fiberbredband från tele2, ca 299 kr/mån.

Övriga byggnader

Garage, dubbla förråd samt uterum byggt ca 2012

Ekonomi

Kommentar

11991 kWh är förbrukningen av el (samt värme) estimerad till under 2022.
Vid estimerat rörligt elpris skulle detta generera en kostnad om ca 42.000 kr/år, det vill säga ca 3.500 kr/mån beroende på vilket elavtal samt rörligt eller fast pris.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

5 439 SEK/år

Renhållning

1 490 SEK/år

Årlig elförbrukning

11 991 kWh/år

Elkostnad

28 878 SEK/år

Summa driftkostnad

35 807 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Uppställningsplats för 2st bilar samt en garageplats

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 20/9 2017

Energiprestanda, primärenergital

87 kWh/m²

Energiklass

E

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Malmö Galaxen Ga:1

Planer och bestämmelser

Kristineberg Syd, Detaljplan (Beslutsdatum: 20040108)

Samfällighet

MALMÖ GALAXEN S:1

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

3 315 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy