Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Heckebergavägen 4B, Genarp, Genarp
Typ
Villa
KVM
98.0 kvm
Tomt
701 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Charmig tegelvilla från 1909 i lugna och populära Genarp

Charmig och snyggt renoverad villa i mindre paket men med grym planlösning som erbjuder 2-3 sovrum , härligt ljust vardagsrum, stilrent renoverat kök och badrum samt eget garage. Denna härliga lilla villa belägen i lugna och populära Genarp erbjuder allt man kan önska sig som par eller familj med härliga sociala ytor, egna tvättmöjligheter, gott om förvaring, modernt badrum och kök samt eget garage. Här bjuds vi även på en välskött tomt med flera olika sitt-ytor som är perfekt för att avnjuta en varm sommarkväll i goda vänners lag.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla, välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL
Vi välkomnas in i den rymliga hallen med gott om plats för förvaring och avhängning.

BADRUM
Helkaklat badrum med lyxig ångdusch, WC samt tvättställ med kommod. Badrummet renoverades 2012 och i samband med det utökades ytan. Sober färgsättning i svart och vitt.

KÖK
Det hemtrevliga och smakfullt renoverade köket är från 2015 och utrustat med kyl & frys, diskmaskin, ugn och spis. Gott om förvaring och arbetsytor samt dekorativt kakel ovan bänkskivorna. Köket rymmer matplats för 4-6 personer.

VARDAGSRUM
Rymligt och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och en mysig braskamin för de kyligare dagarna. Bakom kaminen finns en dekorativ tapet som ökar mysfaktorn ytterligare. Då rummet ligger i anslutning till köket skulle det även kunna användas som en matsal för de större tillställningarna. Här finns gott om plats för stor soffa, soffbord, TV och övrig inredning.

SOVRUM
I anslutning till vardagsrummet ligger rummet som idag används som ?master bedroom? men som förslagsvis även skulle kunna utgöra ett vardagsrum. I detta rum finns förvaring i inbyggd garderob.

OVANVÅNING
På ovanvåningen finns två rum i anslutning till varandra som idag används som sovrum och gästrum. Gott om förvaring i platsbyggda garderober i båda rum.

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2021-08-12

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

2 895 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

3

Tomtareal/mark

700,9 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

98 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Heckebergavägen 4B

Ort

Genarp

Kommun

Lund

Taxeringsår

2018

Värdeår

1929

Taxeringsvärde byggnad

639 000 SEK

Taxeringsvärde mark

511 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 150 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

LUND PEPPARROTEN 26

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1909

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19780705)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Väg - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VÄG

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

862 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy