Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sätterstavägen 31, Örby, Stockholm
Typ
Villa
KVM
151 kvm, biarea 63 kvm
Tomt
898 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Familjär tegelvilla med härlig trädgård och stor tomt

Välkommen till drömlika Sätterstavägen 31 och detta trevliga familjehus.

Här erbjuds ni ett boende i ett mycket familjevänligt kvarter med populärt och omtyckt läge. Bo på stor och härlig tomt med grönska och fina gräsytor för barnen att leka på eller för den med gröna fingrar som gillar att odla. I trädgården finns det både ett plommonträd, äppelträd och anlagda rabatter med bland annat, pioner, smultron, rabarber, vinranka, rosenbuskar samt vackra rhododendron. De stora äppelträden agerar som klätterträd och ger samtidigt skön svalkande skugga i sommarvärmen.

Med utgång från vardagsrummet finns en rymlig trädäckad altan i solsäkra sydväst med plats för matbord och loungesoffa eller cafégrupp. Hit bjuder du gärna in vänner och familj för en härlig grillkväll. Stor asfalterad uppfart till huset samt en stenlagd uppgång vidare till husets entré. Plats för ca 2-3 bilar. Gratis parkering på gatan.

Huset håller en hög boendestandard med en modern och smakfull känsla. Planlösningen på entréplan sammansvetsar kök, matplats och vardagsrummet på ett socialt och tilltalande sätt. Här hittar ni även två sovrum och ett ljus helkaklat badrum med både dusch och badkar. Ett öppet, ljust och socialt Härjedals-kök med inbyggd sittbänk och bra arbetsytor samt förvaring. Köket avskiljs mot matsalsdelen med två snygga skjutdörrar som gör att man både kan ha öppet eller stängt efter behov. Matsalsdelen rymmer stora sällskap om ca 10-12 personer. Det klädsamma gråa vardagsrummet har en mysig braskamin och utgång till husets altan.

På övervåningen hittar vi ett snyggt genomgående parkettgolv och även där två stycken sovrum. Dessutom finns en stor walk-in-closet med gott om plats för kläder eller förvaring, en WC och en praktisk liten arbetshörna perfekt för hemmakontoret med en väldigt charmig och estetiskt tilltalande eldstad. Tar vi trapporna ner två plan hamnar vi i källardelen med tvättstuga, kontor, hobbyrum och smarta förvaringsutrymmen.

Huset ligger beläget i Örby villaområde och angränsar till Bandhagen. Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. Närhet till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns både flertalet förskolor och fyra grundskolor i närheten. 100 m till busshållplats och ca 850 m gångavstånd till tunnelbanans gröna linje och centrum med mataffär, apotek, tandläkare, fik och all önskvärd service.

Intilll Örby ligger också Älvsjö med övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget.

Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård.

Besiktningsprotokollet kommer den 25/8.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy