Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bergtoppsgatan 5, Fagervik, Timrå
Typ
Villa
KVM
122.0 kvm
Tomt
800 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Totalrenoverad sekelskiftesdröm med tidstypiska detaljer!

I hjärtat av Fagervik finns nu denna fantastiska sekelskiftesvilla tillgänglig. Villan är totalrenoverad och påkostad under de senaste åren såväl invändigt som utvändigt i tidstypisk stil. Boyta om ca 122 kvm som fördelas på 7 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Villan har härliga sällskapsytor och stor mysfaktor både inne och ute. Praktisk planlösning med härlig rymd, gedigen takhöjd och fint ljusflöde via stora och många fönster. Entréplanet erbjuder en välkomnande entréhall och en innerhall. Praktiskt kök i vinkel med all maskinell utrustning samt bänkskivor i tjock marmor och glasruta i golvet som visar vinkällaren. Invid köket finns tre rum i fil som fördelas på vardagsrum, matrum och nybyggd punschveranda. Utgång till altandäcket sker via punschverandan och matrummet. I matrummet finns fungerande kakelugn.

På entréplanet finns en toalett med väggar av murat ytskikt och tidstypisk klinkergolv. En vacker trappa leder till överplanet som fördelar sig på hall, allrum med vedspis, spisen är mantlad med "rörelement" i det stora sovrummet, nytt badrum/tvättstuga med platsbyggda lösningar och överljus mot hallen samt marmorskiva med infällt handfat, tvättmaskin och ett fönster. Tre sovrum varav två rum har öppnats till nock vilket ger en takhöjd om ca 3,3 meter. Från det stora sovrummet finns utgång till härlig terrass som ligger med högt söderläge och underbar havsutsikt.

På tomten finns nybyggt växthus om ca 15 kvm där det finns möjlighet till både odling och umgänge. Tomten som är vacker, och både plan och kuperad, har en syren berså, flera blomsterarrangemang och fruktträd.

Äldre gårdshus i två plan finns med snickarrum med flera elmaskiner i bruk, förråd, vedbod, redskapsbod och Fagerviks gamla tvätteri samt loge på överplan med god plats.

Närhet till skola, busskommunikation, mataffär, Fagerstrandens rekreationsområde, frisbeegolf, golfbana, havsbad, småbåtshamn och flygplats samt Timrå centrum.

Villan som har en mängd tidstypiska detaljer, platsbyggda lösningar bör ses och upplevas på plats!

Varmt välkomna till visningarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy